Βραδιά όπερας στην Πλατεία Μοναστηρακίου διοργάνωσε χθες το βράδυ ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών με την υποστήριξη του ΟΠΑΝΔΑ.

 

Κεντρικό μήνυμα της πρωτοβουλίας ήταν το «STOP στην εγκληματικότητα» καθώς η εκδήλωση είχε ως στόχο την ανάδειξη της δύναμης του πολιτισμού στη μάχη κατά της παραβατικότητας.

 

EUROKINISSI
EUROKINISSI

 

EUROKINISSI
EUROKINISSI

 

Στην μεταμορφωμένη πλατεία, ένας τενόρος και δύο σοπράνο με τη συνοδεία χορωδίας και πιάνου, ερμήνευσαν κλασικά κομμάτια από το λυρικό ρεπερτόριο.

 

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στους πολίτες της Αθήνας χωρίς κομματικές ταυτότητες, οι οποίοι με την παρουσία τους επιβεβαιώνουν την απαίτηση για συνεργασία όλων, με σκοπό να εμπεδωθεί το αίσθημα της ασφάλειας στην πόλη της Αθήνας, υπογραμμίζουν τα μέλη του Συλλόγου.

 

EUROKINISSI
EUROKINISSI

 

EUROKINISSI
EUROKINISSI

 

EUROKINISSI
EUROKINISSI

 

«Η πρόσφατη σύλληψη της σπείρας με τους 40 περίπου πορτοφολάδες έρχεται ως επιστέγασμα της προσπάθειας για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας που καταβάλλουμε εδώ και επτά περίπου μήνες με τις έρευνες και τις δράσεις μας. Παράλληλα κάνουμε αυτή την εκδήλωση και για να τονίσουμε για μια ακόμα φορά τον κίνδυνο της ανομίας που απειλεί το εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας» αναφέρει ο Σταύρος Καφούνης, πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αθηνών.

 

Συντελεστές: Δημήτρης Πακσόγλου (τενόρος), Δέσποινα Σκαρλάτου (σοπράνο), Μαρία Κατριβέση (σοπράνο), Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου (πιάνο) .