Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Κανονικά τα δρομολόγια του Μετρό- Αλλαγές στο Τραμ

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Κανονικά τα δρομολόγια του Μετρό- Αλλαγές στο τραμ Facebook Twitter
0

Έως τις 8 αύριο το πρωί θα παραμείνουν στο αμαξοστάσιο οι συρμοί του τραμ μετά και την ανακοίνωση των έκτακτων μέτρων λόγω της κακοκαιρίας »Μπάλος».

Μετά τις 8 το πρωί θα επανεξεταστούν οι συνθήκες για το αν μπορούν να κυκλοφορήσουν. Παράλληλα, κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια του μετρό στις γραμμές 1,2 και 3. 

Με νεότερη ενημέρωσή της, η ΣΤΑΣΥ, σε ό,τι αφορά τη λειτουργία των μέσων σταθερής τροχιάς σήμερα και αύριο, αναφέρει ότι:

 - Οι συρμοί του τραμ αποσύρθηκαν προληπτικά από την κυκλοφορία στις 9 το βράδυ της Πέμπτης 14/10/2021 κατόπιν ενημέρωσης της μετεωρολογικής υπηρεσίας για επερχόμενα έντονα καιρικά φαινόμενα.  

- Οι συρμοί θα παραμείνουν στο αμαξοστάσιο ως τις 8 το πρωί της Παρασκευής 15/10/2021, οπότε και θα επανεξεταστούν οι συνθήκες για την λειτουργία της γραμμής. 

Υπενθυμίζεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων και και των ΜΜΜ σε Κηφισό και παραλιακή από τη 1 τα ξημερώματα ως τις 8 το πρωί της Παρασκευής έχει απαγορευτεί. Για τα φορτηγά θα εκτιμηθεί η κατάσταση με την εξέλιξη του φαινομένου. Θα δίνονται οδηγίες σε όλους τους δρόμους.

Αθήνα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι συμβαίνει με την Ακαδημία Πλάτωνος;

Θέματα / Τι συμβαίνει με την Ακαδημία Πλάτωνος;

Μέσω της προγραμματικής σύμβασης που υπέγραψαν πέρσι, ο δήμος Αθηναίων και το υπουργείο Πολιτισμού φιλοδοξούν να αναδείξουν μία από τις πιο σημαντικές, μα ξεχασμένες γωνιές της «πίσω αυλής» της πόλης μας. Ποιες είναι οι λεπτομέρειες του σχεδίου και ποιες οι σκέψεις και αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής;
ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ