Έως τις 8 αύριο το πρωί θα παραμείνουν στο αμαξοστάσιο οι συρμοί του τραμ μετά και την ανακοίνωση των έκτακτων μέτρων λόγω της κακοκαιρίας »Μπάλος».

 

Μετά τις 8 το πρωί θα επανεξεταστούν οι συνθήκες για το αν μπορούν να κυκλοφορήσουν. Παράλληλα, κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια του μετρό στις γραμμές 1,2 και 3. 

 

Με νεότερη ενημέρωσή της, η ΣΤΑΣΥ, σε ό,τι αφορά τη λειτουργία των μέσων σταθερής τροχιάς σήμερα και αύριο, αναφέρει ότι:

 

 - Οι συρμοί του τραμ αποσύρθηκαν προληπτικά από την κυκλοφορία στις 9 το βράδυ της Πέμπτης 14/10/2021 κατόπιν ενημέρωσης της μετεωρολογικής υπηρεσίας για επερχόμενα έντονα καιρικά φαινόμενα.  

 

- Οι συρμοί θα παραμείνουν στο αμαξοστάσιο ως τις 8 το πρωί της Παρασκευής 15/10/2021, οπότε και θα επανεξεταστούν οι συνθήκες για την λειτουργία της γραμμής. 

 

Υπενθυμίζεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων και και των ΜΜΜ σε Κηφισό και παραλιακή από τη 1 τα ξημερώματα ως τις 8 το πρωί της Παρασκευής έχει απαγορευτεί. Για τα φορτηγά θα εκτιμηθεί η κατάσταση με την εξέλιξη του φαινομένου. Θα δίνονται οδηγίες σε όλους τους δρόμους.