Φρικ Πρες

Φρικ Πρες Facebook Twitter
0

Αγαπητέκύριεδήμαρχε,

Μεαισθήματαειλικρινούς έκπληξης είδα ότι διαπράττετετο ένα επικοινωνιακό λάθος μετά το άλλο.Σαν να μη σας έφτανε το γιγαντιαίοσκάνδαλο κακοδιαχείρησης του 9.84 (οοποίος συσσωρεύει ζημίες δισ. για ναμην τον ακούει κανείς), νιώσατε διάπυρημέσα σας την ανάγκη για ακόμα περισσότερηέκφραση και την εκφράσατε με ένα σχεδόνφαιδρό «δημοτικό freepress»,το οποίο ουσιαστικά είναι μια τετρασέλιδηκαταχώρηση του δήμου σε έντυπα τηςαρεσκείας σας (και του κύκλου σας).

Τοαισθητικόμέρος είναι επιεικώς ερασιτεχνικό.Τίτλοι όπως «Στη μαγεία της ανάγνωσης»(για την έκθεση βιβλίου) και «Νότεςαισιοδοξίας από τον δεκαεξάχρονοκλαρινετίστα Διονύση Γραμμένο» (!!)στεφανώνουν αρθράκια απέραντης νύσταςπου ουσιαστικά χρησιμεύουν για νακαταλάβετε με μια φωτογραφία σας (τημεγαλύτερη του ενθέτου) την κεντρικήθέση. Φοράτε ένα μπουφάν με σηκωμένουςγιακάδες (παγετός στην Τεχνόπολη) καιχαϊδεύετε το κεφάλι κάτι μικρών παιδιών,σαν τον Μάο στην ακμή του. Στην τελευταίασελίδα ο διευθυντής του 9.84 κ. Καφέζαςβγάζει έναν πανηγυρικό (με τη φωτογραφίατου) εξαιρετικά περήφανος, φαίνεται, μετη μαύρη τρύπα του σταθμού την οποίαπασχίζει να μεγαλώσει κι άλλο. Το σύνολοείναι ένα κακογραμμένο, ακαλαίσθητοκαι κυρίως άχρηστο συνονθύλευμα, που,αντί για freepressδήμου, μοιάζει με φανζίν δημοτικού.

Κιενώ η οργή των δημοτών γύρω από το πρόσωπόσας παίρνει σιγά σιγά διαστάσεις κραυγής,και τα μεγάλα προβλήματα για ζωτικάθέματα υγείας και ευρυθμίας κακοφορμίζουν(μόνο οι προστιματζήδες σας δουλεύουνρολόι, νυχθημερόν), σας ρωτάω: Ποιοςπονηρός νους σας σφύριξε ότι οι δημότεςσας είχαν ανάγκη από αυτό το βλακώδεςέντυπο; Πόσο στοιχίζει η κατασκευή του;(Μήπως κάτι ανάλογο με τη σκανδαλώδηκατασκευή του σάιτ σας;). Και κυρίως(προσοχή παρακαλώ): Υπάρχει «μεσάζων»που σπρώχνει αυτό το τετρασέλιδο σταέντυπα της αρεσκείας σας (δίκηνδιαφημιστικής) - και τι σχέση έχει μετον κ. Καφέζα; Ποιοι παίρνουν ποσοστά;Και βάσει ποιου διαγωνισμού τα παίρνουν;

Επειδήπιθανόν να μηγνωρίζετε τι ποιεί η δεξιά σας, πρέπεινα σας υπενθυμίζω πράγματα που και ταταπεινότερα κυκλάμινα ξέρουν: Όλα αυτάτα «επικοινωνιακά» κολπάκια σεένα τοπίο κορεσμένο είναι προφάσεις εναμαρτίαις - απλώς ορισμένοι ενθυλακώνουνπάλι άκοπα το δημόσιο χρήμα. Το φανζινάκισας ούτε χρήσιμο είναι ούτε ενδιαφέρον.Ο σκοπός του είναι πονηρός, η αδιαφάνειάτου ύποπτη. Εκεί που όλη η Αθήνα συζητάγια την αναπάντητη ατάκα που σας έριξεο Τσίπρας (ότι «κάνετε συναλλαγέςκάτω από το τραπέζι με επιχειρηματίες»στην υπόθεση του Ελαιώνα), εσείς εκδίδετεφαιδρά «freepress»,εκπληρώνοντας τις χειρότερες προφητείες.

Ποτέδεν σας θεωρούσαιδιαιτέρως ικανό. Αλλά σας περίμεναεπικοινωνιακά εξυπνότερο.

Seeyasoon,

Οξυπόλητος δήμαρχος

Αθήνα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το στοίχημα του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αθηνών

Αθήνα / Το στοίχημα του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αθηνών

Η αναβάθμιση του Σταθμού Λαρίσης βρίσκεται εν εξελίξει, η αξιοποίηση του Σταθμού Πελοποννήσου παραμένει αναπάντητο ερώτημα, και η πόλη μας περιμένει ακόμα τον σύγχρονο, ασφαλή, και προσβάσιμο σιδηροδρομικό σταθμό που της αξίζει.
ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Δείτε τις αρχαιότητες που ανακαλύφθηκαν στην Πλατεία Κολωνακίου

Αποκλειστικές φωτογραφίες / Πλατεία Κολωνακίου: Οι αρχαιότητες που ανακαλύφθηκαν στην ανασκαφή

Η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του υπουργείου Πολιτισμού, Έλενα Κουντούρη, περιγράφει τις λεπτομέρειες της ανασκαφικής έρευνας που διενεργήθηκε στην πλατεία Κολωνακίου για τη γραμμή 4 του μετρό.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Για πόσο θα κρέμεται το μπαλκόνι στη Συγγρού πάνω απ’ τα κεφάλια μας;

Explainer / Για πόσο θα κρέμεται το μπαλκόνι στη Συγγρού πάνω απ’ τα κεφάλια μας;

Ποιος είναι κατά νόμο υπεύθυνος για το ξηλωμένο μπαλκόνι; Τι συμβαίνει με τα παλιά κτίρια της Αθήνας; Γιατί ξεχνάμε ότι έχουμε ήδη θρηνήσει έναν νεκρό στο αθηναϊκό κέντρο και πόσες μελέτες έχουν γίνει μέσα σε μία δεκαετία για επικίνδυνα κτίρια στην Αθήνα και τον Πειραιά; Μια ιστορία αστικής τρέλας και σουρεαλισμού, τη στιγμή που για 5η μέρα ένα ετοιμόρροπο μπαλκόνι κρέμεται πάνω από κεφάλια περαστικών.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ