Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

Η συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ μετατίθεται πιθανότατα για αύριο ή μεθαύριο, ενώ η εκτελεστική γραμματεία του κόμματος, πραγματοποιείται κανονικά.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο Πάνος Καμμένος είπε ότι δεν θα προβεί σε δηλώσεις πριν τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό που προσδιόρισε για την Παρασκευή το μεσημέρι.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

«Η κυβέρνηση φέρνει μια νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη μεγάλη νίκη του Πάνου Ρούτσι, για να απαγορέψει στους γονείς των θυμάτων να γράφουν τα ονόματα των παιδιών τους, που με εγκληματικό τρόπο σκοτώθηκαν»
LIFO NEWSROOM
«Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Πολιτική / «Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Ο κ. Γεραπετρίτης επανέλαβε ότι η οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και υφαλοκρηπίδας αποτελεί τη μοναδική διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, υπογραμμίζοντας πως «θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»
LIFO NEWSROOM