Καταγγελίες για σπατάλη στη διοργάνωση των Special Olympics.

Καταγγελίες για σπατάλη στη διοργάνωση των Special Olympics. Facebook Twitter
0

Bουίζουν τα ελληνικά sites σήμερα για όργιο σπατάλης στη διοργάνωση των Special Olympics που ξεκίνησε χθες, Σάββατο, στην Αθήνα.

Τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά. Μόνο η τελετή έναρξης κόστισε 7,7 εκατ. ευρώ. Συνολικά το κόστος της διοργάνωσης αναμένεται να φτάσει τα 70 εκατ. ευρώ, ποσό που ξεπερνά τον προϋπολογισμό και των δύο προηγούμενων διοργανώσεων μαζί. Το Δουβλίνο είχε δαπανήσει 30 εκατ. και η Σαγκάη 36 εκατ.

Πολλά άρθρα κάνουν λόγο για πιέσεις της προέδρου της οργανωτικής επιτροπής των παγκόσμιων αγώνων Special Olympics Eλλάδος Γιάννα Δεσποτοπούλου προς την κυβέρνηση, για τη χορήγηση επιπλέον 28,2 εκατ. για άμεσες δαπάνες και άλλα 12 εκατ. ευρώ για την κάλυψη των χορηγικών προγραμμάτων της διοργάνωσης. Στο τραγικό οικονομικό περιβάλλον της περιόδου καμιά τράπεζα δεν φαίνεται πρόθυμη να γίνει «μέγας χορηγός», αφήνοντας στο ελληνικό κράτος να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

Φαίνεται ότι και στα Special Olympics, όπως και στους κανονικούς Ολυμπιακούς του 2004, βαλθήκαμε να δείξουμε στον κόσμο πόσο large είμαστε...

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM