ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Την επέτειο του Τιτανικού τα νέα μέτρα?

Την επέτειο του Τιτανικού τα νέα μέτρα? Facebook Twitter
0

Αν τελικά επαληθευτεί θα είναι μια μεγάλη ειρωνεία της ιστορίας. Σύμφωνα με το www.newpost.gr η κυβέρνηση θα ανακοινώσει τελικά τα νέα μέτρα την Παρασκευή 15 Απριλίου. Ρίχνοντας μια ματιά στο επετειολόγιο, επισημαίνει το site βλέπει κανείς ότι στις 15 του μήνα συμπληρώνονται 99 χρόνια από τη βύθιση του Τιτανικού. Έτσι το πρωί της επετείου της βύθισης του Τιτανικού, το υπουργικό συμβούλιο θα συνεδριάσει για να εγκρίνει τα νέα οικονομικά μέτρα και ακολούθως θα συνεδριάσουν η Κ.Ο και το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Στη συνέχεια θα έχουμε την ανακοίνωση των μέτρων. Βεβαίως ακόμη κι αν δεν επαληθευτούν οι πληροφορίες για την ημερομηνία, το σίγουρο είναι ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου (ο άνθρωπος που μίλησε για Τιτανικό), την Παρασκευή-ημέρα της επετείου- θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να συναντηθεί με τον Ντομινικ Στρος Καν.

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM