Κορωνοϊός: Θετικός γιατρός της ΜΕΘ του Θριασίου - Ελέγχονται άλλα 40 άτομα

Κορωνοϊός: Θετικός γιατρός της ΜΕΘ του Θριασίου - Ελέγχονται άλλα 40 άτομα Facebook Twitter
0

Θετικός βρέθηκε, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, γιατρός της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Θριάσιου νοσοκομείου - που είναι και νοσοκομείο αναφοράς.

Σύμφωνα με το newsit.gr αυτήν την ώρα γίνεται εργαστηριακός έλεγχος σε άλλους 40 ανθρώπους από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τα αποτελέσματα του οποίου αναμένονται αργά το βράδυ.

Σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τους 40 υγειονομικούς που ήρθαν σε επαφή και τους ασθενείς.

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, τα πρώτα εργαστηριακά αποτελέσματα δείχνουν ότι είναι αρνητικά στον κορωνοϊό τα 29 άτομα του υγειονομικού προσωπικού του Νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, τα οποία είχαν έρθει σε επαφή με 4 συναδέλφους τους, νοσούντες από τον ιό.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Ελλάδα / Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Εν αναμονή της αυριανής πανελλαδικής σύσκεψης όπου θα συζητηθούν οι τελευταίες κυβερνητικές εξαγγελίες και θα ληφθούν αποφάσεις για την πορεία των κινητοποιήσεων
THE LIFO TEAM