Λούβρο: Περιορισμοί στην είσοδο των επισκεπτών λόγω κοροναϊού

Λούβρο: Περιορισμοί στην είσοδο των επισκεπτών λόγω κοροναϊού Facebook Twitter
Οι τουρίστες δεν θα μπορούν πλέον να περιμένουν έξω από το Λούβρο για εισιτήριο (Πηγή φωτό EPA)
1

Το Λούβρο ανακοίνωσε ότι επιβάλλει περιορισμούς στην είσοδο επισκεπτών, εξαιτίας του νέου κοροναϊού.

Την προηγούμενη εβδομάδα, το μουσείο με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στον κόσμο, είχε κλείσει για δύο ημέρες, εξαιτίας της ανησυχίας των εργαζομένων για τον κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό. Τη Δευτέρα, το Λούβρο ανακοίνωσε ότι πλέον θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε εκείνους που έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο διαδικτυακά, ή σε εκείνους που δικαιούνται δωρεάν είσοδο. Δηλαδή, δεν θα επιτρέπεται στον κόσμο να περιμένει στην ουρά για εισιτήριο.

Στο μεταξύ, στη Γαλλία ακυρώνονται συναυλίες, καθώς ήδη η κυβέρνηση έχει απαγορεύσει τις δημόσιες συγκεντρώσεις άνω των 1.000 ατόμων. Στο πλαίσιο αυτό, η Madonna ακύρωσε τις δύο τελευταίες συναυλίες της στο πλαίσιο της περιοδείας Madame X, που θα έδινε στο Παρίσι. Η Φιλαρμονική του Παρισιού ανακοίνωσε ότι ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες συναυλίες.

Την ίδια ώρα έγινε γνωστό ότι και ο υπουργός Πολιτισμού της Γαλλίας, Φρανκ Ριστέρ, έχει προσβληθεί από τον νέο κοροναϊό. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, είναι σε καλή κατάσταση, στο σπίτι του.

Ο Ριστέρ, που βγήκε θετικός σήμερα, είχε παραστεί πολλές ημέρες την προηγούμενη εβδομάδα στην εθνοσυνέλευση, όπου έχουν καταγραφεί πολλά κρούσματα. Στη Γαλλία έως τώρα 21 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τον νέο κοροναϊό.

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ LA GUARDIA

Διεθνή / Σύγκρουση αεροσκάφους στη Νέα Υόρκη: «Λες και κόπηκε στα δύο» – Ξεκίνησαν οι έρευνες

Δύο πιλότοι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν όταν η πτήση AC8646 της Air Canada συγκρούστηκε με πυροσβεστικό όχημα στον διάδρομο του LaGuardia, αφήνοντας επιβάτες και αυτόπτες μάρτυρες σοκαρισμένους και εγκλωβισμένους για ώρες
THE LIFO TEAM
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΗΠΑ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Πάνω από τα 100 δολάρια ξανά το πετρέλαιο με φόντο τη σύγχυση στις συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν

Την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ κάνει λόγο για «παραγωγικές» συνομιλίες με την Τεχεράνη, η ιρανική πλευρά διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υπήρξε επικοινωνία με την Ουάσιγκτον
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια