ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Γεωργούλης: Δεν σχετίζεται με τη δυσλεξία η ομιλία μου - Ανήθικο τρολάρισμα

Γεωργούλης: Δεν σχετίζεται με τη δυσλεξία η ομιλία μου - Ανήθικο τρολάρισμα Facebook Twitter
1

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης, απάντησε στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε πριν μερικές εβδομάδες για μία ομιλία του στο ευρωκοινοβούλιο.

Ο γνωστός ηθοποιός, που είχε πρόσφατα μιλήσει ανοιχτά για τη δυσλεξία του, με συνέντευξη του στο OPEN ξεκαθαρίζει ότι η επίμαχη, ανεπίσημη ομιλία που αναπαράχθηκε ιδιαίτερα στην Ελλάδα, δεν συνδέεται με τη δυσλεξία, χαρακτηρίζοντας «ανήθικη» κάθε προσπάθεια συσχετισμού: «Ήταν γύρω στις 30 σελίδες και δεν προλάβαινα να διαβάσω σε 11 λεπτά που θα έπρεπε να δώσω μία απάντηση - εάν το συσχετίσεις (σ.σ με τη δυσλεξία) είναι πάρα πολύ άσχημο διότι τρολάρεις μία ομάδα που δεν θα 'πρεπε. Το θεωρώ ανήθικο».

Ο ίδιος θυμάται πως κατά τα παιδικά του χρόνια είχε δεχθεί μπούλινγκ στο σχολείο του για το ζήτημα. «Παρασυρόμαστε πολύ εύκολα όταν μιλάμε για πράγματα που δεν ξέρουμε», πρόσθεσε ο Έλληνας ευρωβουλευτής. «Ειδικά από ανθρώπους που θα 'θελαν να είναι εκεί και δεν μπορούν».

Σε προηγούμενες δηλώσεις του είχε εξηγήσει ότι η ομιλία του δεν ήταν επίσημη. «Αυτοσχεδίαζα εκείνη τη στιγμή και κάποιοι το συνδύασαν με τη δυσλεξία που έχω [...] Αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι ότι το περιστατικό συνδυάστηκε με τη δυσλεξία και ήταν σαν να χλευάζει τους συγκεκριμένους ανθρώπους».

 
Πολιτική
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Θα συνιστούσα τότε στον κ.Γεωργούλη να αλλάξει τους συνεργάτες του. Δεν γράφεις 30 σελίδες απάντηση για λίγα λεπτά ομιλίας. Εργάζομαι στα ευρωπαϊκά όργανα και υπολογίζουμε 1 σελίδα Α4 γραμματοσειρά 14 /1,5 κενό για περίπου 1,5 - 2 λεπτά κατανοητού λόγου. Τόσο απλά....Καλά θα κάνουν οι νέοι ευρωβουλευτές για να μην γίνονται ρεζίλι να διαλέγουν συνεργάτες.Μια 5 λεπτή χαλαρή σύνοψη της 30σελιδης απάντησης του θα αρκούσε...