Ο Τσιτσιπάς «τραγουδά» το No Woman, No Cry του Μπομπ Μάρλεϊ

Ο Τσιτσιπάς «τραγουδά» το No Woman, No Cry του Μπομπ Μάρλεϊ Facebook Twitter
0

Με φανερά καλή διάθεση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς συμμετείχε στο Challenge Players Box της διοργάνωσης Rolex Paris Masters, απαντώντας στον φακό, σε σοβαρές και «ασόβαρες» ερωτήσεις των διοργανωτών και του κοινού, ενώ επιχείρησε να ερμηνεύσει και ένα τραγούδι του Μπομπ Μάρλεϊ.

Αφού αποκάλυψε πως το αγαπημένο του σπορ - μετά το τένις - είναι το πινγκ πονγκ, ο Έλληνας πρωταθλητής εξήγησε γιατί ζωγράφισε μια ανάποδη καρδιά στην κάμερα («επειδή έτσι ένιωσα, είναι η έμπνευση του φθινοπώρου») και ανακοίνωσε ότι θέλει να μάθει να ευχαριστεί το κοινό του και στη νοηματική γλώσσα των κωφών. Τέλος, έφερε λίγο πιο κοντά το μικρόφωνο και προσπάθησε να ερμηνεύσει το "No Woman, No cry"

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΝΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Πώς η απαγόρευση των τρανς γυναικών θα μπορούσε να επηρεάσει όλες τις γυναίκες αθλήτριες

Η νέα πολιτική της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για γενετικό έλεγχο των αθλητριών, που στοχεύει στον αποκλεισμό τρανς γυναικών, προκαλεί αντιδράσεις, καθώς ειδικοί και αθλήτριες προειδοποιούν ότι μπορεί να επηρεάσει όχι μόνο τις τρανς και intersex γυναίκες, αλλά συνολικά τη συμμετοχή όλων των γυναικών στον αθλητισμό
THE LIFO TEAM