Η Κιμ Καρντάσιαν θέλει να δειπνήσει με την Γκρέτα Τούνμπεργκ: «Είναι φανταστικό κορίτσι»

Η Κιμ Καρντάσιαν θέλει να δειπνήσει με την Γκρέτα Τούνμπεργκ: «Είναι φανταστικό κορίτσι» Facebook Twitter
0

Η Κιμ Καρντάσιαν μίλησε σήμερα με εγκωμιαστικά λόγια για την ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ, αποκαλώντας την μια «θαρραλέα και φανταστική νέα γυναίκα» κι επισημαίνοντας ότι συμμερίζεται τις ανησυχίες της 16χρονης Σουηδέζας για την κλιματική αλλαγή.

Η 38χρονη επιχειρηματίας είπε ότι θα της άρεσε πολύ να δειπνήσει με την Τούνμπεργκ, η οποία σε ομιλία της στα Ηνωμένα Έθνη τον περασμένο μήνα είπε, απευθυνόμενη προς τους ηγέτες της διεθνούς κοινότητας, ότι της έκλεψαν την παιδικότητά της με τα «κούφια λόγια» τους.

«Η Τούνμπερκγ είναι ένα τόσο φανταστικό κορίτσι, τόσο γενναίο και θαρραλέο που ύψωσε το ανάστημά της μπροστά στους μεγάλους, που μπορούν να γίνουν πολύ τρομακτικοί και εκείνη να είναι τόσο ανοικτή και ειλικρινής, είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε», σημείωσε η Καρντάσιαν σε μια αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Reuters, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Αρμενία. «Η κλιματική αλλαγή είναι ένα σοβαρό πρόβλημα» υπογράμμισε η Kαρντάσιαν, η οποία παρέστη στο Παγκόσμιο Συνέδριο Πληροφορικής στην πρωτεύουσα της Αρμενίας Γερεβάν. Συμπλήρωσε ότι θα ήθελε να συνομιλήσει με τους γονείς της Τούνμπεργκ και να μοιραστεί τις σκέψεις της καθώς δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει καταγωγή από την Αρμενία και στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη χώρα βάπτισε τα τρία από τέσσερα παιδιά της χθες. Με περισσότερους από 60 εκατομμύρια followers στο Twitter, η Καρντάσιαν δηλώνει ότι είναι αποφασισμένη να ολοκληρώσει τις σπουδές της στη νομική, αν και το να το καταφέρει «αποτελεί πρόκληση για εκείνη», λόγω του βεβαρημένου προγράμματός της. Η επιχειρηματίας διαβεβαίωσε ότι δεν σχεδιάζει να ασχοληθεί με την πολιτική και δεν θέλει να αποκτήσει άλλα παιδιά με τον σύζυγό της, τον μουσικό Κάνιε Ουέστ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα contact sheets του Πίτερ Χούγιαρ δείχνουν τον καλλιτέχνη πριν γίνει μύθος

Πολιτισμός / Φίλοι, εραστές και δωμάτια: η Νέα Υόρκη του Πίτερ Χούγιαρ πριν γίνει μύθος

Το νέο βιβλίο Hujar: Contact και η έκθεση στο Morgan Library & Museum ανοίγουν τα contact sheets του Πίτερ Χούτζαρ: Σούζαν Σόνταγκ, Ντέιβιντ Βοϊνάροβιτς, Jackie Curtis, φίλοι, εραστές και δωμάτια της downtown Νέας Υόρκης, την ώρα που η ζωή δεν είχε ακόμη μετατραπεί σε μύθο..
THE LIFO TEAM
Σώματα, ήλιος και queer ευφορία στη Σούγια

Πολιτισμός / Σώματα, ήλιος και queer ευφορία στη Σούγια

Ο φωτογράφος Dani D’Ingeo κατέγραψε το Nature Loves Courage στη νότια Κρήτη: ένα queer φεστιβάλ στην ακτογραμμή της Σούγιας, με σώματα που χορεύουν στο φως, FLINTA DJs, θάλασσα, ιδρώτα, αλάτι και μια διαφορετική εκδοχή της club κουλτούρας έξω από τα σκοτεινά υπόγεια της Ευρώπης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμι Μπελ: «Τις μέρες που έπρεπε να κάνω σεξ με αγνώστους, σκεφτόμουν “ευτυχώς”»

Πολιτισμός / Τζέιμι Μπελ: «Τις μέρες που έπρεπε να κάνω σεξ με αγνώστους, σκεφτόμουν “ευτυχώς”»

Ο Τζέιμι Μπελ μιλά για το Half Man, τη νέα σκληρή σειρά του Ρίτσαρντ Γκαντ μετά το Baby Reindeer, τις εξαντλητικές σκηνές διαλόγου, την ανδρική ντροπή, τη σεξουαλική καταπίεση και το γιατί δεν μπορεί ακόμη να δει τον εαυτό του στην οθόνη.
THE LIFO TEAM
Ο Τόνι Λιούνγκ δεν παίζει τη μελαγχολία· την αφήνει να τον κοιτάζει

Πολιτισμός / Ο Τόνι Λιούνγκ δεν παίζει τη μελαγχολία· την αφήνει να τον κοιτάζει

Με αφορμή το Silent Friend της Ίλντικο Ενιέντι, ο Τόνι Λιούνγκ μιλά για την παιδική εγκατάλειψη, τη σιωπή που έγινε κινηματογραφική γλώσσα, το In the Mood for Love και τη συνεργασία με τον Γουόνγκ Καρ Γουάι που τον έσωσε από την υπαρξιακή πλήξη.
THE LIFO TEAM
Εθνική Λυρική Σκηνή – Πρόγραμμα 2026/27

Πολιτισμός / Τι θα δούμε την περίοδο 2026-27 στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Με τον Ουίλιαμ Κέντριτζ, τη Σόνια Γιόντσεβα, την Ανίτα Ρατσβελισβίλι και τη Δήμητρα Γαλάνη, η ΕΛΣ παρουσιάζει μια φιλόδοξη σεζόν γεμάτη διεθνείς συμπαραγωγές, μεγάλες επιστροφές και κορυφαίες πρεμιέρες.
THE LIFO TEAM
Η Σάρον Στόουν λέει ότι μετά το εγκεφαλικό της το Χόλιγουντ δεν την ήθελε πίσω

Πολιτισμός / Η Σάρον Στόουν γύρισε ζωντανή στις Κάννες αλλά το Χόλιγουντ δεν την περίμενε πίσω

Σε νέα συνέντευξή της στη Vogue, η Σάρον Στόουν μιλά για το εγκεφαλικό που υπέστη το 2001, την επταετή ανάρρωση, την επιστροφή της στη δουλειά και το πώς το Χόλιγουντ αντιμετωπίζει τις γυναίκες.
THE LIFO TEAM
Ο Ριζ Άχμεντ λέει ότι Βρετανοί κατάσκοποι προσπάθησαν να τον στρατολογήσουν ακόμη και μέσω στελέχους του BBC

Πολιτισμός / Ο Ριζ Άχμεντ λέει ότι Βρετανοί κατάσκοποι προσπάθησαν να τον στρατολογήσουν ακόμη και μέσω στελέχους του BBC

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είπε στον Μεχντί Χασάν ότι οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες τον προσέγγισαν τρεις φορές, ενώ θυμήθηκε και ένα περιστατικό στο αεροδρόμιο του Λούτον μετά το The Road to Guantánamo
THE LIFO TEAM
Ο Παρκ Τσαν-γουκ τρόλαρε τις Κάννες: «Δεν ήθελα να δώσω Χρυσό Φοίνικα σε καμία ταινία»

Πολιτισμός / Ο Παρκ Τσαν-γουκ τρόλαρε τις Κάννες: «Δεν ήθελα να δώσω Χρυσό Φοίνικα σε καμία ταινία»

Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των Καννών αστειεύτηκε ότι δεν ήθελε να δώσει τον Χρυσό Φοίνικα σε καμία ταινία, επειδή δεν τον έχει κερδίσει ποτέ ο ίδιος πριν τελικά απονείμει το μεγάλο βραβείο στο Fjord του Κριστιάν Μουντζίου.
THE LIFO TEAM
Ο Νίκολας Κέιτζ λέει ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν δεν του ξανατηλεφώνησε μετά το «όχι» στο Insomnia

Πολιτισμός / Ο Νίκολας Κέιτζ λέει ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν δεν του ξανατηλεφώνησε μετά το «όχι» στο Insomnia

Σε νέα συνέντευξή του στους New York Times, ο Νίκολας Κέιτζ είπε ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν, ο Πολ Τόμας Άντερσον και ο Γούντι Άλεν δεν τον ξανακάλεσαν μετά από ρόλους που απέρριψε: «Οι περισσότεροι πληγώνονται και δεν σε ξαναπαίρνουν».
THE LIFO TEAM
SOTHEBYS ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ

Πολιτισμός / Sotheby’s: Αποτράπηκε απόπειρα πώλησης ψεύτικων αρχαίων αγαλμάτων με πλαστά έγγραφα

Τα έγγραφα που προσκομίστηκαν διαπιστώθηκε ότι είχαν δημιουργηθεί με μεθόδους εκτύπωσης που είναι κατά 25 χρόνια πιο σύγχρονες από την εποχή στην οποία υποτίθεται ότι ανήκαν
THE LIFO TEAM