Τροχαίο για τον Δημήτρη Μάρδα - Η φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook

Τροχαίο για τον Δημήτρη Μάρδα - Η φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook Facebook Twitter
0

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη το πρωί, ο πρώην υφυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Μάρδας

Οδηγώντας ένα παλιό Mini Cooper στην περιφερειακή οδό, ο πρώην βουλευτής άλλαξε λωρίδα κυκλοφορίας όταν διαπίστωσε κάποια βλάβη, και ένα φορτηγό τράκαρε το μικρό όχημα στο πίσω αριστερό μέρος. 

Η ανάρτηση στο Facebook

«Ύστερα από 38 χρόνια το πρώτο μας ατύχημα με το Mini...», έγραψε στο Facebook ο πρώην βουλευτής, αναρτώντας μία φωτογραφία με το παλιό mini copper, του οποίου το πίσω τζάμι είχε εντελώς θρυμματιστεί. Αρκετοί φίλοι του αλλά και γνωστοί έγραψαν στα σχόλια με αγωνία, ρωτώντας τον αν είχε τραυματιστεί, με τον κ. Μάρδα να τους διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχουν τραυματισμοί. 

Τροχαίο για τον Δημήτρη Μάρδα - Η φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook Facebook Twitter

Ο καθηγητής του ΑΠΘ, έχει διατελέσει υφυπουργός Οικονομικών και Εξωτερικών επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM