ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για τον Παύλο Φύσσα: Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε

Μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για τον Παύλο Φύσσα: Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε Facebook Twitter
4

Μήνυμα στην μνήμη του Παύλου Φύσσα έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή την συμπλήρωση έξι ετών απ' τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής.

«Σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια ένας νέος άνθρωπος, ένας ευαίσθητος μουσικός, ένας μαχητικός αντιφασίστας, ο Παύλος Φύσσας, ξεσκέπαζε με θυσία της ζωής του το δολοφονικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Τιμούμε τη μνήμη του» αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιο του στο Twitter.

«Στεκόμαστε με σεβασμό μπροστά στον αγώνα των δικών του για να πληρώσουν οι νεοναζί το έγκλημά τους. Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε», υπογραμμίζει ο Αλέξης Τσίπρας.

Πολιτική
4

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ο Τσίπρας έχει καταλάβει ότι με τον νέο Ποινικό Κώδικα που φρόντισε η κυβέρνησή του να ψηφιστεί στην εκπνοή της θητείας τους, οι χρυσαυγίτες δολοφόνοι έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να μην κάνουν ούτε μια μέρα φυλακή; Ήδη για την επίθεση στο Συνεργείο, οι ποινές ήταν χάδια και η εισήγηση της εισαγγελέως ήταν για ακόμα ελαφρύτερες ποινές. Κατά τα άλλα, έτρεχε η Μπαζιάνα παραμονές εκλογών στη δική της Χ.Α. κι ο Αλέξης γράφει στο Twitter. Δωράκι στη Χ.Α. έκαναν, είτε το κατάλαβαν, είτε όχι.
Το κατάλαβαν... και γι αυτό το έκαναν. Διότι το μόνο που έχει μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ να πουλήσει είναι «αντιφασισμός». Με την ΧΑ πίσω από τα σίδερα η δουλειά του Τσίπρα ως αρχηγού της αντιπολίτευσης θα ήταν πολύ πιο δύσκολη.
Ο Αλέξης τρεις νεκρούς αναγνωρίζει, Τεμπονέρα, Γρηγόπουλο, Φύσσα.Οι υπόλοιποι εντάξει, δεν έπρεπε να πάνε για δουλειά στη τράπεζα μέρα διαδήλωσης ρε φίλε!Και οι εκτελεσμένοι αστυνομικοί οκ, αστυνομικοί ήταν ήξεραν τα ρίσκα, ας πρόσεχαν!Και ο ταξιτζής στην Πάρο βλέπει γίνεται ληστεία σε τράπεζα, τι πάει και ανακατεύεται?Ε και ο Αξαρλιάν εντάξει, κατά λάθος έγινε, δε τρέχει τίποτα.