Μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για τον Παύλο Φύσσα: Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε

Μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για τον Παύλο Φύσσα: Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε Facebook Twitter
4

Μήνυμα στην μνήμη του Παύλου Φύσσα έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή την συμπλήρωση έξι ετών απ' τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής.

«Σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια ένας νέος άνθρωπος, ένας ευαίσθητος μουσικός, ένας μαχητικός αντιφασίστας, ο Παύλος Φύσσας, ξεσκέπαζε με θυσία της ζωής του το δολοφονικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Τιμούμε τη μνήμη του» αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιο του στο Twitter.

«Στεκόμαστε με σεβασμό μπροστά στον αγώνα των δικών του για να πληρώσουν οι νεοναζί το έγκλημά τους. Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε», υπογραμμίζει ο Αλέξης Τσίπρας.

Πολιτική
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Ο Τσίπρας έχει καταλάβει ότι με τον νέο Ποινικό Κώδικα που φρόντισε η κυβέρνησή του να ψηφιστεί στην εκπνοή της θητείας τους, οι χρυσαυγίτες δολοφόνοι έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να μην κάνουν ούτε μια μέρα φυλακή; Ήδη για την επίθεση στο Συνεργείο, οι ποινές ήταν χάδια και η εισήγηση της εισαγγελέως ήταν για ακόμα ελαφρύτερες ποινές. Κατά τα άλλα, έτρεχε η Μπαζιάνα παραμονές εκλογών στη δική της Χ.Α. κι ο Αλέξης γράφει στο Twitter. Δωράκι στη Χ.Α. έκαναν, είτε το κατάλαβαν, είτε όχι.
Το κατάλαβαν... και γι αυτό το έκαναν. Διότι το μόνο που έχει μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ να πουλήσει είναι «αντιφασισμός». Με την ΧΑ πίσω από τα σίδερα η δουλειά του Τσίπρα ως αρχηγού της αντιπολίτευσης θα ήταν πολύ πιο δύσκολη.
Ο Αλέξης τρεις νεκρούς αναγνωρίζει, Τεμπονέρα, Γρηγόπουλο, Φύσσα.Οι υπόλοιποι εντάξει, δεν έπρεπε να πάνε για δουλειά στη τράπεζα μέρα διαδήλωσης ρε φίλε!Και οι εκτελεσμένοι αστυνομικοί οκ, αστυνομικοί ήταν ήξεραν τα ρίσκα, ας πρόσεχαν!Και ο ταξιτζής στην Πάρο βλέπει γίνεται ληστεία σε τράπεζα, τι πάει και ανακατεύεται?Ε και ο Αξαρλιάν εντάξει, κατά λάθος έγινε, δε τρέχει τίποτα.