ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Τραυματίστηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στον ημιτελικό του «Άτλας»

Τραυματίστηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στον ημιτελικό του «Άτλας» Facebook Twitter
φωτό αρχείου/ eurokinissi
0

Με έναν τραυματισμό έφυγε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στον ημιτελικό του Διεθνούς Τουρνουά «Άτλας» με τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Ο φόργουορντ της εθνικής τραυματίστηκε σε μια φάση στο 33ο λεπτό, αποχώρησε από τον αγώνα και λίγη ώρα μετά από το φινάλε του ματς, η ΕΟΚ ανακοίνωσε τη διάγνωση.

Η κατάσταση της υγείας του Θανάση Αντετοκούνμπο δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά φέρεται να είναι δύσκολο να αγωνιστεί με τη Βενεζουέλα την Τρίτη (27/8) στον τελικό του τουρνουά «Άτλας».

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει, «Διάταση στη δεξιά ποδοκνημική υπέστη ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία».

Αθλητισμός
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Ποιος είναι ο «Παλαιστίνιος Πελέ» που σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά ενώ περίμενε βοήθεια

Διεθνή / Γάζα: Ποιος είναι ο «Παλαιστίνιος Πελέ» που σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά ενώ περίμενε βοήθεια

Το μεγάλο αστέρι του παλαιστινιακού ποδοσφαίρου σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά ενώ περίμενε ανθρωπιστική βοήθεια, κατήγγειλε η Παλαιστινιακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία 
LIFO NEWSROOM