Θεσσαλονίκη: Είπε ότι τον λήστεψαν αλλά είχε πάρει τα χρήματα ο ίδιος

Θεσσαλονίκη: Είπε ότι τον λήστεψαν αλλά είχε πάρει τα χρήματα ο ίδιος Facebook Twitter
0

Υπάλληλος εταιρείας ταχυμεταφορών στη Θεσσαλονίκη είπε ψέματα ότι τον λήστεψαν αλλά είχε πάρει ο ίδιος τα χρήματα.

Ειδικότερα, δύο ψευδείς καταγγελίες για ληστείες, περιπτώσεις που υποτίθεται ότι έλαβαν χώρα σε βάρος υπαλλήλου εταιρείας ταχυμεταφορών, εξιχνίασαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, 29χρονος Έλληνας, ο οποίος εργαζόταν ως διανομέας στην εταιρεία ταχυμεταφορών, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης τον Μάιο του 2017 και τον Ιανουάριου του 2019 και δήλωσε ψευδώς ότι άγνωστοι δράστες, χρησιμοποιώντας σωματική βία και απειλές, του αφαίρεσαν χρηματικά ποσά τα οποία προερχόταν από ημερήσιες εισπράξεις και αντικαταβολές παραδιδόμενων δεμάτων της εταιρείας, ενώ στην πραγματικότητα τα είχε αφαιρέσει ο ίδιος.

Σε βάρος του υπαλλήλου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και της υπεξαίρεσης, η οποία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από Thestival

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM