Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γνωστό κρασί

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γνωστό κρασί Facebook Twitter
0

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) ανακαλεί παρτίδα γνωστού κρασιού ιταλικής προέλευσης.

Πρόκειται για τον αφρώδη οίνο με εμπορική ονομασία Villagio "Moscato d' Asti", σε συσκευασίες των 750ml, με αριθμό παρτίδας L029065.

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γνωστό κρασί Facebook Twitter

Γιατί ανακαλείται

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), ότι οι συσκευασίες της συγκεκριμένης παρτίδας υπάρχει κίνδυνος να διαρραγούν, εξαιτίας της ζύμωσης που μπορεί να αυξήσει την εσωτερική πίεση στη φιάλη.

Οι καταναλωτές καλούνται από τον ΕΦΕΤ να είναι προσεκτικοί με τα μη ανοιγμένα μπουκάλια και να αποφύγουν τη χρήση τους.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σωτήρης Πολύζος: «Νιώθω αποστροφή» - Η πρώτη αντίδραση μετά το περιστατικό με τον Αχιλλέα Μπέο

Ελλάδα / Σωτήρης Πολύζος: «Νιώθω αποστροφή» - Η πρώτη αντίδραση μετά το περιστατικό με τον Αχιλλέα Μπέο

«Τι σακάκι είναι αυτό φοβερό. Τραπεζομάντιλο το είχε η γιαγιά μου στο σπίτι και το πήρε ο π@@στης και το έκανε σακάκι» ήταν το σχόλιο του δημάρχου Βόλου για τον παρουσιαστή
LIFO NEWSROOM