Ο Θοδωρής Κυριακού διορίστηκε επίτιμος γενικός πρόξενος της Σιγκαπούρης στην Αθήνα

Ο Θοδωρής Κυριακού διορίστηκε επίτιμος γενικός πρόξενος της Σιγκαπούρης στην Αθήνα Facebook Twitter
0

Τον Θεόδωρο Μ. Κυριακού διόρισε η κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Σιγκαπούρης ως επίτιμο γενικό πρόξενο της χώρας στην Αθήνα, με δικαιοδοσία σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 επίτιμος πρόξενος θα υποστηρίξει το έργο του μη εγκατεστημένου πρέσβη της Σιγκαπούρης στην Ελλάδα, Koh Yong Guan. Ο εν λόγω διορισμός θα ενισχύσει περαιτέρω τους δεσμούς της Σιγκαπούρης με την Ελλάδα. Ο 45χρονος Κυριακού είναι ο πρόεδρος του K Group, του Ομίλου εταιρειών που ανήκει στην οικογένεια Κυριακού, η οποία περιλαμβάνει την παγκόσμια ναυτιλιακή εταιρεία Athenian Holdings και τον διεθνή οργανισμό μέσων και ψυχαγωγίας, Antenna Group.

Είναι και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας Raine Holdings, το οποίο διαχειρίζεται τις Raine Partners και Raine Venture Partners, τα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια που επικεντρώνονται στην ψυχαγωγία, τα ψηφιακά μέσα και τον αθλητισμό, όπου ο Όμιλος AΝΤ1 είναι βασικός επενδυτής.

 

Ο Θεόδωρος Κυριακού είναι ακόμη μέλος του Board of Advisors του McDonough School of Business του Πανεπιστημίου του Georgetown, μέλος του Advisory Board του Κέντρου Διεθνών Επιχειρήσεων και Διοίκησης του Πανεπιστημίου του Cambridge και μέλος του Business Advisory Council του Διεθνούς Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MBA) στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ως επίτιμος γενικός πρόξενος, θα εκτελεί μεταξύ άλλων καθήκοντα εκπροσώπησης και θα διευρύνει την προξενική βοήθεια προς τους πολίτες της Σιγκαπούρης.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ