Συνάντηση Χατζηδάκη με Eldorado Gold - Ειδική επιτροπή για την επένδυση στις Σκουριές

Συνάντηση Χατζηδάκη με Eldorado Gold - Ειδική επιτροπή για την επένδυση στις Σκουριές Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Την επεξεργασία όλων των εκκρεμών ζητημάτων μεταξύ του υπουργείου Ενέργειας και της εταιρείας Eldorado Gold από μια μεικτή επιτροπή ειδικών, αποφάσισαν τα δύο μέρη σε σημερινή τους συνάντηση.

Η βούληση της κυβέρνησης να στηριχθεί η επένδυση στις Σκουριές, με σεβασμό όλων των αναγκαίων περιβαλλοντικών όρων, όπως είχε δεσμευτεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογραμμίστηκε στην συνάντηση που είχαν σήμερα, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης και ο υφυπουργός Γεράσιμος Θωμάς, με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Eldorado Gold, Τζωρτζ Μπερνς, και τα ανώτερα στελέχη της εταιρείας στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το ΥΠΕΝ, προκειμένου να προχωρήσει η επένδυση αποφασίστηκε να δημιουργηθεί μια μεικτή επιτροπή από ειδικούς του υπουργείου και της εταιρείας, οι οποίοι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα συζητήσουν όλα τα εκκρεμή θέματα περιβαλλοντικά, οικονομικά και αναπτυξιακά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα στα τρία παιδιά στην Ελλάδα στερείται βασικά αγαθά- Πρωταθλήτρια στην παιδική στέρηση

Οικονομία / Ένα στα τρία παιδιά στην Ελλάδα στερείται βασικά αγαθά- Πρωταθλήτρια στην παιδική στέρηση

Στο 33,6% το ποσοστό των παιδιών που μεγαλώνουν χωρίς βασικά είδη ένδυσης, τροφής, παιγνιδιών ή πρόσβασης σε δραστηριότητες – Δραματική η επίδραση του μορφωτικού επιπέδου των γονέων
LIFO NEWSROOM
Ο Γιάννος Περλέγκας ανεβάζει τον «Κατσούρμπο» του Χορτάτση

Θέατρο / Γιάννος Περλέγκας: «Ο Κατσούρμπος μας είναι μια απόπειρα να γίνουμε πιο αθώοι»

Ο Γιάννος Περλέγκας σκηνοθετεί το έργο του Χορτάτση στο πλαίσιο του στο πλαίσιο του Κύκλου Ρίζες του Φεστιβάλ Αθηνών. Τον συναντήσαμε στις πρόβες όπου μας μίλησε για την αξία του Κρητικού συγγραφέα και του έργου του και την ανάγκη για περισσότερη λαϊκότητα στο θέατρο. Κάτι που φιλοδοξεί να μας δώσει με αυτό το ανέβασμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Νομοσχέδιο για επιδότηση ενοικίου: Η ΠΟΜΙΔΑ καταγγέλλει «επιβράβευση» ασυνεπών ενοικιαστών με δημόσιο χρήμα

Οικονομία / Νομοσχέδιο για επιδότηση ενοικίου: Η ΠΟΜΙΔΑ καταγγέλλει «επιβράβευση» ασυνεπών ενοικιαστών με δημόσιο χρήμα

Η Ομοσπονδία υπενθυμίζει ότι αντίστοιχα προβλήματα υπάρχουν και με το ήδη ισχύον επίδομα ενοικίου, που από το 2016 καταβάλλεται απευθείας στους ενοικιαστές «χωρίς να υπάρχει εγγύηση πως αυτοί αποδίδουν τα χρήματα στους ιδιοκτήτες»
LIFO NEWSROOM