Εξαφανίστηκε πριν 10 χρόνια - Βρήκαν το πτώμα του πίσω από ψυγεία σούπερ μάρκετ

Εξαφανίστηκε πριν 10 χρόνια - Βρήκαν το πτώμα του πίσω από ψυγεία σούπερ μάρκετ Facebook Twitter
1

Το πτώμα ενός άνδρα που είχε εξαφανιστεί πριν από σχεδόν δέκα χρόνια στην Αϊόβα των ΗΠΑ, εντοπίστηκε πίσω από τα ψυγεία του σούπερ μάρκετ που δούλευε. 

Όπως μεταδίδει το NBC News, το εγκληματολογικό εργαστήριο της Πολιτείας ταυτοποίησε το πτώμα που βρέθηκε πίσω από καταψύκτες σε ένα σουπερμάρκετ, και όπως όλα δείχνουν, ήταν όλα αυτά τα χρόνια εκεί. Ο 25χρονος Λάρι Έλι Μουρίλο-Μονκάντα είχε εξαφανιστεί τον Νοέμβριο του 2009, με τους οικείους του να ενημερώνουν τις αρχές. 

Υπάλληλοι που αφαιρούσαν τα ράφια από το εγκαταλελειμμένο πλέον σούπερ μάρκετ No Frills, έκαναν την μακάβρια ανακάλυψη και κάλεσαν την αστυνομία. Οι επιθεωρητές εκτιμούν πως ο Μουκάντα, που δούλευε παλιότερα στο κατάστημα, σκαρφάλωσε πάνω στα ψυγεία και έπεσε στο κενό μισού μέτρου. Πρώην εργαζόμενοι λένε πως ήταν συνηθισμένο να σκαρφαλώνουν πάνω στα εξωτερικά ψυγεία και να ξεκουράζονται.

Εξαφανίστηκε πριν 10 χρόνια - Βρήκαν το πτώμα του πίσω από ψυγεία σούπερ μάρκετ Facebook Twitter
Εξαφανίστηκε πριν 10 χρόνια - Βρήκαν το πτώμα του πίσω από ψυγεία σούπερ μάρκετ Facebook Twitter

Η σορός βρέθηκε τον Ιανουάριο αλλά η εξέλιξη ανακοινώθηκε μόλις χθες, επισήμως, από την αστυνομία, μετά και την ταυτοποίηση της σορού που δεν έφερε τραύματα μάχης ή επίθεσης.

Αποκλείοντας το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, η αστυνομία πιστεύει πως ο νέος άνδρας εγκλωβίστηκε στο σημείο και βρήκε τραγικό θάνατο, χωρίς κανένας να το αντιληφθεί. Η σορός παρέμεινε εκεί όλα αυτά τα χρόνια και μέχρι το 2016 που το κατάστημα έκλεισε, πελάτες και εργαζόμενοι περνούσαν μπροστά από το σημείο, ενώ η οικογένειά τους εξακολουθούσε να τον ψάχνει.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: «Δεν θα κάνουμε ευκολότερη τη ζωή τους» - Το Ισραήλ απαντά για τις συνθήκες σίτισης των Παλαιστίνιων κρατουμένων

Διεθνή / Γάζα: «Δεν θα κάνουμε ευκολότερη τη ζωή τους» - Το Ισραήλ για τις συνθήκες διαβίωσης των Παλαιστίνιων κρατουμένων

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι οι ισραηλινές φυλακές δεν παρέχουν στους κρατούμενους τροφή που να καλύπτει τις ελάχιστες απαιτήσεις του νόμου για ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και διέταξε τη βελτίωσή τους
LIFO NEWSROOM
Δημοσκόπηση - ανατροπή στις ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί αγαπούν τον σοσιαλισμό και απορρίπτουν τον καπιταλισμό

Διεθνή / Δημοσκόπηση - ανατροπή στις ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί αγαπούν τον σοσιαλισμό και απορρίπτουν τον καπιταλισμό

Νέα δημοσκόπηση αποκαλύπτει ότι η πλειοψηφία των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ προτιμούν τον σοσιαλισμό έναντι του καπιταλισμού – Τι σημαίνει αυτό για το μέλλον του κόμματος;
LIFO NEWSROOM
Βασανιστήρια, σκλάβοι και τεράστια κέρδη: Τα σκοτεινά μυστικά πίσω από τα κέντρα απάτης της Μιανμάρ

Διεθνή / Βασανιστήρια, σκλάβοι και τεράστια κέρδη: Τα σκοτεινά μυστικά πίσω από τα κέντρα απάτης της Μιανμάρ

H αλήθεια πίσω από το ΚΚ Παρκ και άλλες παράνομες εγκαταστάσεις στη Μιανμάρ - Πώς οι εγκληματικές συμμορίες εκμεταλλεύονται τους σκλάβους για απάτες και τεράστια κέρδη
LIFO NEWSROOM
«Δεν με νοιάζει αν είναι έγκλημα πολέμου»: Ο Βανς υπερασπίζεται το φονικό drone strike στην Καραϊβική

Διεθνή / «Δεν με νοιάζει αν είναι έγκλημα πολέμου»: Ο Βανς υπερασπίζεται το φονικό drone strike στην Καραϊβική

Σχολιάζοντας κατά πόσο η αμερικανική επιχείρηση στην Καραϊβική, όπου drone κατέστρεψε ταχύπλοο, σκοτώνοντας έντεκα Βενεζουελάνους, συνιστά έγκλημα πολέμου, ο Βανς απάντησε «Δεν με νοιάζει πώς το αποκαλείτε» «I don’t give a sh*t what you call it»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια