Τσελίκ: Αν ο Δένδιας συνεχίσει με τέτοιο ύφος τα αποτελέσματα δεν θα είναι καλά

Τσελίκ: Αν ο Δένδιας συνεχίσει με τέτοιο ύφος τα αποτελέσματα δεν θα είναι καλά Facebook Twitter
EPA
1

Αν ο νέος Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, συνεχίσει με αυτό το ύφος τότε τα αποτελέσματα δεν θα είναι καλά, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ υποστηρίζοντας ότι το ύφος των δηλώσεων του Έλληνα ομολόγου του δεν αρμόζει με το ύφος ενός κρατικού αξιωματούχου.

Ο εκπρόσωπος του ΑΚΡ δήλωσε ότι «το ύφος με το οποίο μίλησε ο Έλληνας ΥΠΕΞ απέχει πολύ από το ύφος που αρμόζει σε ένα κρατικό αξιωματούχο» προσθέτοντας ότι «η φιλία της Τουρκίας είναι πολύτιμη, κανένα δεν βλάπτει η φιλία της Τουρκίας, όλοι επωφελούνται. Αλλά ο Έλληνας ΥΠΕΞ ξεκίνησε με αυτό το ύφος και αυτό είναι πολύ λυπηρό. Αν συνεχίσει με αυτό το ύφος τα αποτελέσματα δεν θα είναι καλά».

Ο Ομέρ Τσελίκ είπε ότι στηρίζουν τις δηλώσεις των «αρμοδίων» της «ΤΔΒΚ» μέχρι τέλους. «Αυτοί που προκαλούν ένταση και προβαίνουν σε παράνομες δραστηριότητες είναι η ελληνική πλευρά και οι Ε/κ. Στην πραγματικότητα αυτό το ύφος είναι ύφος για το οποίο πρέπει να απολογηθούν», ανέφερε ο εκπρόσωπος του ΑΚΡ.

Με πληροφορίες από Πολίτης / ΚΥΠΕ

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Απαράδεκτο»: Η Γερμανία απορρίπτει το σχέδιο «φουσκωμένου» προϋπολογισμού €1,8 τρισ. της φον ντερ Λάιεν

Διεθνή / «Απαράδεκτο»: Η Γερμανία απορρίπτει το σχέδιο «φουσκωμένου» προϋπολογισμού €1,8 τρισ. της φον ντερ Λάιεν

Το Βερολίνο στέλνει ηχηρό μήνυμα απόρριψης στο σχέδιο της Κομισιόν – Προειδοποιεί για «λάθος σήμα» σε επιχειρήσεις και ζητά εξορθολογισμό δαπανών
LIFO NEWSROOM
Τι θα συμβεί αν ο Τραμπ απολύσει τον επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ

Διεθνή / Τι θα συμβεί αν ο Τραμπ απολύσει τον επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ

Μία ενδεχόμενη απόλυση του Τζερόμ Πάουελ από τον Τραμπ θα μπορούσε να προκαλέσει «δραματικό σοκ» στις αγορές, να οδηγήσει σε δικαστική διαμάχη και να δοκιμάσει τα όρια της ανεξαρτησίας της Fed
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια