Εκλογές 2019: Προσαγωγή δημοτικής συμβούλου στον Πειραιά

Εκλογές 2019: Προσαγωγή δημοτικής συμβούλου στον Πειραιά Facebook Twitter
0

Στην προσαγωγή της δημοτικής συμβούλου Πειραιά και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Λιμάνι της Αγωνίας», Μαρίας Σταθάκη, προχώρησαν οι αστυνομικοί πριν από λίγη ώρα στον Πειραιά.

Η προσαγωγή της Μαρίας Σταθάκη πραγματοποιήθηκε έπειτα από κλήση προς τις αρχές από τη δικαστική αντιπρόσωπο του εκλογικού τμήματος 5120Β.

Η Μαρία Σταθάκη είναι δικηγόρος και υποψήφια στις Δημοτικές Εκλογές με τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Μπελαβίλα.

Ανακοίνωση σχετικά με την προσαγωγή της Μαρίας Σταθάκη, εξέδωσε και ο συνδυασμός «Πειραιάς για όλους» του Νίκου Μπελαβίλα, χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον λόγο. 

«Με εντολή του δικαστικού αντιπροσώπου στο Εκλογικό Τμήμα 5120Β Πειραια συνελήφθη μόλις η Μαρία Σταθάκη, δημοτική σύμβουλος Πειραιά και επικεφαλής του Λιμανιού της Αγωνίας. Το πρωί προσήχθη στο ΑΤ Καμινίων ο επικεφαλής της Ανταρσία στο Λιμάνι Θανάσης Διαβολάκης. Στο μεταξύ ΧΑ και τραμπούκοι κάνουν πάρτυ στα εκλογικά τμήματα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM
Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM