ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Δολοφόνησαν ηλικιωμένη σε οίκο ευγηρίας- Υποψιάζονται την συγκάτοικό της, 102 ετών

Δολοφόνησαν ηλικιωμένη σε οίκο ευγηρίας- Υποψιάζονται την συγκάτοικό της, 102 ετών Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Οι εισαγγελικές αρχές ξεκίνησαν σήμερα έρευνα για τη δολοφονία μιας ηλικιωμένης γυναίκας μέσα σε οίκο ευγηρίας, για την οποία θεωρείται ύποπτη μια συγκάτοικός της, ηλικίας 102 ετών.

Το περασμένο Σάββατο, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, μια υπάλληλος του γηροκομείου, στο Σεζί-σιρ-Μαρν, στα βορειοανατολικά του Παρισιού, βρήκε νεκρή την 92χρονη τρόφιμο στο κρεβάτι της.

Το πρόσωπο της άτυχης ηλικιωμένης ήταν πρησμένο και από τη νεκροτομή που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της οφειλόταν σε ασφυξία λόγω στραγγαλισμού και σε χτυπήματα στο κεφάλι, όπως ανέφερε ο εισαγγελέας της πόλης Σουασόν, Φρεντερίκ Τρεν.

Η 102 ετών γυναίκα που ζούσε στο διπλανό δωμάτιο ήταν πολύ ταραγμένη και σε κατάσταση σύγχυσης και είπε στην υπάλληλο ότι «σκότωσε κάποιον». Μεταφέρθηκε αρχικά σε νοσοκομείο και, αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις, κρίθηκε σκόπιμο να εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική.

Λόγω της κατάστασής της, η ύποπτη δεν έχει καταθέσει ακόμη στους εισαγγελείς, ωστόσο οι έρευνες προς το παρόν συνεχίζονται.

Όπως είπε ο Τρεν, από την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη θα καθοριστεί «αν αυτή η κυρία θεωρείται ποινικά μη υπεύθυνη» για τον θάνατο της συγκατοίκου της.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραμπ: «Οι αριστεροί παράφρονες προκαλούν χάος στα πανεπιστήμια για να αποσπάσουν την προσοχή από τα σύνορα»

Διεθνή / Τραμπ: «Οι αριστεροί παράφρονες προκαλούν χάος στα πανεπιστήμια για να αποσπάσουν την προσοχή από τα σύνορα»

Σε ανάρτησή του στο Truth Social, ο Ντόναλντ Τραμπ διακινεί τη θεωρία ότι οι διαδηλώσεις υπέρ της κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα έγιναν για να «απομακρύνουν την προσοχή από τα νότια σύνορά μας
NEWSROOM
ΗΠΑ: Αστυνομικές επεμβάσεις κατά των φοιτητών - 300 συλλήψεις στη Νέα Υόρκη

Διεθνή / ΗΠΑ: Αστυνομικές επεμβάσεις κατά των φοιτητών - 300 συλλήψεις στη Νέα Υόρκη

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς δήλωσε ότι η «μαζική επιχείρηση» πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος του Κολούμπια για την απομάκρυνση όσων διέκοπταν μια ειρηνική διαμαρτυρία
NEWSROOM
Ζελένσκι: «Δεν πιστεύω ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ενόσω διαρκεί ο πόλεμος»

Διεθνή / Ζελένσκι: «Δεν πιστεύω ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ενόσω διαρκεί ο πόλεμος»

«Όταν προσκαλούμε μια χώρα να ενταχθεί στo NATO, δεν χρειαζόμαστε απλώς μια πλειοψηφία, αλλά την τέλεια συμφωνία μεταξύ και των 32 μελών» δήλωσε από την πλευρά του ο Γενς Στόλτενμπεργκ
NEWSROOM