Καλαμάτα: Η σύζυγος του νεκρού εικονολήπτη είδε τον θάνατο του στην τηλεόραση

Καλαμάτα: Η σύζυγος του νεκρού εικονολήπτη είδε τον θάνατο του στην τηλεόραση Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Η σύζυγος του εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στον σαϊτοπόλεμο της Κυριακής του Πάσχα στην Καλαμάτα ζήτησε από τα ΜΜΕ να δείξουν σεβασμό στο πένθος της. 

«Σταματήστε επιτέλους όλο αυτό με τον άνδρα μου, είναι τρέλα» τόνισε σε παρέμβασή της στον ΑΝΤ1. 

«Από προχθές γίνεται αντικείμενο πολιτικών σκοπιμοτήτων και σας παρακαλώ να σταματήσει όλο αυτό» τόνισε η σύζυγος του  Κώστα Θεοδωρακάκη.  

«Σας παρακαλώ να σταματήσουν αυτές οι εικόνες, να σταματήσουν όλα δεν αντέχουμε άλλο και οι πολιτικοί δεν θέλω να το πιάνει ο ένας και να το τραβάει ο άλλος. Έλεος πια», τόνισε χαρακτηριστικά. 

Μιλώντας στο STAR  περιέγραψε πως έμαθε για τον θάνατο του συζύγου της. «Παρακολουθούσα τα πλάνα και ξαφνικά είδα την μπλε εικόνα. Κατάλαβα ότι κάτι έγινε. Τον πήρα τηλέφωνο δεν το σήκωσε. Άκουγα να καλούν για ασθενοφόρο.

Κατάλαβα. Παρακαλούσα να είναι ζωντανός. Λίγα λεπτά πριν μου έλεγε ότι έδιωχνε τον κόσμο από δίπλα του για να μην πέσει σαΐτα πάνω τους» δήλωσε. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ FIR ΑΘΗΝΩΝ ΥΠΑ

Ελλάδα / Μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: Τι προκάλεσε αυτόν τον «διαρκή θόρυβο» στις συχνότητες

Ο διοικητής της ΥΠΑ εξηγεί τι συνέβη στα ελληνικά αεροδρόμια πριν πέντε ημέρες, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει η Υπηρεσία, επισημαίνοντας πως δεν υπήρξε ζήτημα ασφάλειας πτήσεων
THE LIFO TEAM