Πιλότος στο Πολεμικό Ναυτικό προσπάθησε να βγάλει τα μάτια του με πιρούνι

Πιλότος στο Πολεμικό Ναυτικό προσπάθησε να βγάλει τα μάτια του με πιρούνι Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. EUROKINISSI
0

Να βγάλει τα μάτια του με πιρούνι προσπάθησε ένας πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου της Αεροπορίας. 

Σύμφωνα με το Armyvoice.gr, πρόκειται για ανθυποπλοίαρχο ιπτάμενο από την 1η Μοίρα ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος ήταν σε ιατρική παρακολούθηση λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα ο πιλότος βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω οικογενειακών προβλημάτων, καθώς η σύζυγός του φέρεται να του είχε ζητήσει να χωρίσουν, κάτι  που ο ίδιος δεν μπορούσε να αποδεχθεί.

Πριν από μερικές ημέρες προσπάθησε να βλάψει τον εαυτό του, προκαλώντας τραύματα με ένα πιρούνι στα μάτια του, με αποτέλεσμα να διακομισθεί άμεσα στο νοσοκομείο της Αεροπορίας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια: «Θα προσπαθήσουμε για την ασφάλεια των παιδιών και την αλλαγή νοοτροπίας»

Ελλάδα / Ψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια: «Τα παιδιά δεν πρέπει να αποτελούν αγωγούς συγκρούσεων»

«Θα προσπαθήσουμε για την προστασία της ψυχοσυναισθηματικής τους κατάστασης και την αλλαγή νοοτροπίας στην κοινότητα», λέει μέλος της ειδικής διεπιστημονικής επιτροπής που έχει κληθεί να μεταβεί στα Βορίζια
LIFO NEWSROOM