NEO VIDCAST

Δεν παίρνει άδεια ο Κουφοντίνας - «Όχι» στο αίτημα για νέα άδεια εξόδου από τις φυλακές

Δεν παίρνει άδεια ο Κουφοντίνας - «Όχι» στο αίτημα για νέα άδεια εξόδου από τις φυλακές Facebook Twitter
5

Αρνητική ήταν η οριστική απάντηση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών του Βόλου στο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για τη χορήγηση νέας άδειας από τη φυλακή.

Τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου απέρριψαν το αίτημα, κάνοντας δεκτή σχετική πρόταση που είχε κάνει πρόσφατα ο αρμόδιος εισαγγελέας των αγροτικών φυλακών Βόλου, όπου εκτίει την ποινή του ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Αυτή είναι η πρώτη φορά από το φθινόπωρο του 2017 που δεν έγινε δεκτό το αίτημα για χορήγηση αδείας στον καταδικασμένο για τρομοκρατία Δημήτρης Κουφοντίνα.

Το αίτημα του «Λουκά» της «17Ν» για την έβδομη κατά σειρά άδεια αυτή τη φορά δεν έγινε δεκτό ενώ αυτή τη φορά είχε αιτηθεί για τετραήμερη άδεια.

Μέχρι σήμερα στον Δημήτρη Κουφοντίνα έχουν χορηγηθεί συνολικά έξι άδειες, διήμερες ή τετραήμερες.

Πριν από λίγες μέρες, ο εισαγγελικός λειτουργός αρνήθηκε την παροχή άδειας στον Κουφοντίνα με το σκεπτικό ότι είναι ύποπτος να τελέσει νέα αδικήματα, ενώ στην προσφυγή που άσκησε στο δικαστικό συμβούλιο, αναφέρεται εκτενώς στη βαρύτατη εγκληματική του δράση, αλλά και στο γεγονός ότι μέχρι σήμερα υπήρξε αμετανόητος.

Ελλάδα
5

NEO VIDCAST

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Ελλάδα / Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Πάνω από το 20% των αφιχθέντων είναι παιδιά, ενώ περίπου το ένα τρίτο αυτών ασυνόδευτα ή χωρισμένα από τις οικογένειές τους. Παράλληλα, οι χώροι υποδοχής στο νησί χαρακτηρίζονται πρόχειροι και ακατάλληλοι
LIFO NEWSROOM
Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Ελλάδα / Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Μεγάλη ένταση το βράδυ της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Θάσου και Σαμοθράκης - Όπως καταγγέλλουν οι Έλληνες ψαράδες προσπάθησαν να τους τρομάξουν για να φύγουν από το σημείο
LIFO NEWSROOM