Τη δολοφονία 56χρονου Βέλγου εξιχνίασε η Ασφάλεια Αττικής- Συνελήφθη ένας 32χρονος

Τη δολοφονία 56χρονου Βέλγου εξιχνίασε η Ασφάλεια Αττικής- Συνελήφθη ένας 32χρονος Facebook Twitter
0

Τη δολοφονία του 56χρονου Βέλγου στο Νέο Κόσμο που είχε διαπραχθεί το 2017 εξιχνίασε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Συγκεκριμένα, ένας 32χρονος Αλβανικής καταγωγής που συνελήφθη και δύο συνεργοί του οι οποίοι αναζητούνται, είναι οι δράστες της ανθρωποκτονίας 56χρονου Βέλγου, που διαπράχθηκε στις 16 Ιουνίου 2017, στο Νέο Κόσμο.


Το θύμα είχε εντοπιστεί σε πεζόδρομο, στην περιοχή του Νέου Κόσμου, θανάσιμα τραυματισμένο στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, το κίνητρο του εγκλήματος ήταν διαφορές που είχαν οι δράστες με το θύμα από τη διακίνηση ναρκωτικών. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην κορύφωση το πρώτο θερμό κύμα του καλοκαιριού – Πού θα «χτυπήσουν» 40άρια την Πέμπτη

Ελλάδα / Στην κορύφωση το πρώτο θερμό κύμα του καλοκαιριού – Πού θα «χτυπήσουν» 40άρια την Πέμπτη

Με θερμοκρασίες κοντά στους 40 βαθμούς Κελσίου ξεκίνησε το πρώτο μεγάλο κύμα καύσωνα στην Ελλάδα – Αναμένονται εξαιρετικά θερμές ημέρες και «καυτές» νύχτες στα αστικά κέντρα
LIFO NEWSROOM