Ο δήμαρχος Δοξάτου αρνείται συνάντηση με Νοτοπούλου: Δεν έχουμε ανάγκη από χάντρες και καθρεφτάκια

Ο δήμαρχος Δοξάτου αρνείται συνάντηση με Νοτοπούλου: Δεν έχουμε ανάγκη από χάντρες και καθρεφτάκια Facebook Twitter
2

Ο δήμαρχος Δοξάτου αρνείται να συναντήσει στην Κατερίνα Νοτοπούλου και μέσω επιστολής του προς την υφυπουργό Μακεδονίας- Θράκης εξηγεί τους λόγους. 

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, καθώς βρισκόταν στην Δράμα, θέλησε να συναντηθεί με τους τοπικούς άρχοντες, κάτι που ο Δημήτριος Δαλακάκης αρνήθηκε.

Στην επιστολή του, ο δήμαρχος Δοξάτου αναφέρει μεταξύ άλλων πως δεν επιθυμεί να την συναντήσει αφενός γιατί η κυβέρνηση δεν έχει τηρήσει τις υποσχέσεις της όσον αφορά τον Δήμο, αφετέρου λόγω του πώς χειρίστηκε το Σκοπιανό.

Με τίτλο «Δεν έχουμε ανάγκη απο χάντρες και καθρεφτάκια...» στην επιστολή ο δήμαρχος Δοξάτου σημειώνει επίσης πως «η Μακεδονία είναι ελληνική και η Δράμα δεν είναι αποικία», αναφέροντας στη συνέχεια υπό ποιες συνθήκες θα αποδεχόταν μια συνάντηση.

Ολόκληρη η επιστολή του Δημάρχου Δοξάτου προς την Κατερίνα Νοτοπούλου:

Υπουργέ, κυρία Νοτοπούλου,

Ζητήσατε να με συναντήσετε σήμερα ως Δήμαρχο Δοξάτου.


Όταν η Κυβέρνησή σας θα σταματήσει να προσπαθεί να στερήσει το νερό από τους συνδημότες μου και τον Κάμπο μας προς εξυπηρέτηση του ΤAP.


Όταν η Κυβέρνησή σας θα δεσμευτεί εμπράκτως για την μη εξόρυξη ΛΙΓΝΙΤΗ και την εξυπηρέτηση ενεργειακών συμφερόντων.

Όταν η Κυβέρνησή σας θα σταματήσει να στερεί από τους κτηνοτρόφους μας εξισωτικές και βοσκοτόπια.


Όταν η Κυβέρνησή σας θα σταθεί δίπλα στους αγρότες μας, επαναλειτουργώντας τα αντλιοστάσια του ΤΟΕΒ Βοϊράνης.


Όταν η Κυβέρνηση σας θα σταματήσει να παρακωλύει την ανέγερση του Γυμνασίου - Λυκείου Καλαμπακίου.


Όταν η Κυβέρνησή σας θα αντιληφθεί πως η Μακεδονία είναι Ελληνική και ότι η Δράμα δεν είναι αποικία.

Τότε ελάτε να με συναντήσετε.


Μετά τιμής,

Δημήτριος Δαλακάκης
Δήμαρχος Δοξάτου

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Διάβασα ότι ο κ. δήμαρχος είναι ΝΔγενής.Αν ισχύει, έτσι εξηγείται η επιθετικότητα.Να τον δούμε όμως αν προκύψει κυβέρνηση ΝΔ, τι θα κάνει με τον νέο υπουργό.Έχει εξασφαλίσει ότι όσα ζητάει θα τα κάνει η "κυβέρνησή του" της ΝΔ ;Έχουμε δει πολλές φορές το αντίθετο... Και τα λόγια έγιναν πτερόεντα.