Σύλληψη Βούλγαρου στη Γερμανία για τη δολοφονία της Μαρίνοβα

Σύλληψη Βούλγαρου στη Γερμανία για τη δολοφονία της Μαρίνοβα Facebook Twitter
EPA
0

Ένας Βούλγαρος κρατείται στη Γερμανία ως ύποπτος για τον βιασμό και τη δολοφονία της δημοσιογράφου Βικτόρια Μαρίνοβα, ανακοίνωσε ο επικεφαλής των εισαγγελικών αρχών της Βουλγαρίας. 

Οι αρχές στη Βουλγαρία δήλωσαν πως έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον 21χρονο άντρα, ο οποίος θα κατηγορηθεί ερήμην για βιασμό και ανθρωποκτονία. 

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Βουλγαρίας Σοτίρ Τσατσάροφ επιβεβαίωσε τη σύλληψη, ενώ μέσω της βουλγαρικής δικαιοσύνης έγινε γνωστό το όνομα του. Λέγεται Σεβερίν Κρασιμίροφ και είναι Βούλγαρος πολίτης. 

Ο Τσάτσαροφ δήλωσε στην ίδια συνέντευξη Τύπου, ότι δεν θα μπορούσε να πει σε αυτό το στάδιο εάν η δολοφονία συνδέεται με την δημοσιογραφική δουλειά της Μαρινόβα.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών Μλάντεν Μαρίνοφ υπάρχουν αποδείξεις που συνδέουν το Κρασιμίροφ με τη δολοφονία της Μαρίνοβα. Ο Κρασιμίροφ, που είναι κάτοικος της πόλης Ρούσε στην οποία έγινε το έγκλημα, έχει ποινικό μητρώο που σχετίζεται με κλοπές μετάλλων σκραπ.

Σύμφωνα με τον υπουργό oi ερευνητές της αστυνομίας μίλησαν με την οικογένεια και τους φίλους της δημοσιογράφου και  για την ώρα «δεν υπάρχει καμία συσχέτιση με τη δουλειά της».

Η αστυνομία της Βουλγαρίας έθεσε χθες υπό κράτηση έναν Ρουμάνο πολίτη, όμως διαπιστώθηκε πως δεν έχει κάποια σχέση με την υπόθεση και αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος. 

Με πληροφορίες από Guardian 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΑΣΜΟΣ

Διεθνή / Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για νέο παγκόσμιο δασμό 10%: «Θα τεθεί σε ισχύ σχεδόν αμέσως»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιβάλλει νέο παγκόσμιο δασμό μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να ακυρώσει πολλούς από τους παγκόσμιους δασμούς που είχε επιβάλει πέρυσι
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Διεθνή / «Ντροπή»: Έξαλλος ο Τραμπ με το Ανώτατο Δικαστήριο για τους δασμούς - Ανακοίνωσε παγκόσμιο δασμό 10% 

Ο Τραμπ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους δικαστές που συντάχθηκαν με την πλειοψηφία, λέγοντας ότι είναι «αντιπατριώτες» και «ντροπή για τις οικογένειές τους»
THE LIFO TEAM