Δείτε το τρέιλερ του επόμενου “Orphan Black” [Spoilers alert!]

Δείτε το τρέιλερ του επόμενου “Orphan Black” [Spoilers alert!] Facebook Twitter
0

Spoilers alert!

Δείτε το τρέιλερ του επόμενου “Orphan Black” [Spoilers alert!] Facebook Twitter

Οι κλώνοι επιστρέφουν, και είναι έτοιμοι για πόλεμο. Στον επόμενο κύκλο της σειράς, ο οποίος θα ξεκινήσει την Άνοιξη του 2015, ο δεσμός των κοριτσιών θα δοκιμαστεί με την εμφάνιση των πολύ καλά εκπαιδευμένων αρσενικών κλώνων που είναι και πάλι υπόθεση ενός μόνο ηθοποιού, του Art Millen. Οι αρσενικοί κλώνοι εμφανίστηκαν στο φινάλε της δεύτερης σεζόν, ένα υποπροϊόν ενός σχεδίου με όνομα Project Castor.

Δείτε το τρέιλερ του επόμενου “Orphan Black” [Spoilers alert!] Facebook Twitter

O δημιουργός της σειράς, Graeme Manson, είπε στο EW ότι ο άντρας που βλέπουμε στην πρώτη εικόνα που δόθηκε στη δημοσιότητα δεν είναι ο άντρας που περιμέναμε. Δεν είναι ο Mark, ο καλοξυρισμένος άντρας που συναντήσαμε πέρυσι, αλλά ένας νέος κλώνος που λέγεται Rudy.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

TV & Media / Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

Το Bring Me the Beauties: A Model Cult αφηγείται την ιστορία του Χόιτ Ρίτσαρντς, ενός από τα πρώτα male supermodels των ’80s, που έζησε για χρόνια μέσα στην αίρεση Eternal Values.
THE LIFO TEAM
Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

TV & Media / Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

Ο Άντερσον Κούπερ αποχαιρέτησε το 60 Minutes μετά από σχεδόν 20 χρόνια, μιλώντας για τους γιους του αλλά και για την ανεξαρτησία της εκπομπής, σε μια στιγμή αναταράξεων για το CBS News.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

Μετά το τελευταίο γύρισμα του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ οργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί» ένα πικρό αστείο για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής στη βραδινή τηλεόραση.
THE LIFO TEAM
AKYLAS EUROVISION ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ

TV & Media / Κοζάκου - Καπουτζίδης για Akyla: «Γιατί ένα νέο παιδί, που ζει το όνειρο, να αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί;»

Οι δύο παρουσιαστές, με αφορμή την απολογητική στάση του Έλληνα καλλιτέχνη μετά τον τελικό της Eurovision, μίλησαν για την πίεση που βιώνουν σήμερα οι νέοι και για την ανάγκη να σταθούμε σε αυτήν και να μην την αγνοούμε
THE LIFO TEAM