Ένας νεκρός και τραυματίες σε αιματηρό επεισόδιο στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στη Μαλακάσα

Ένας νεκρός και τραυματίες σε αιματηρό επεισόδιο στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στη Μαλακάσα Facebook Twitter
0

Αιματηρό επεισόδιο έγινε πριν από λίγο στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην Μαλακάσα.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 1 νεκρό και αρκετούς τραυματίες οι οποίοι έχουν διακομισθεί στον Ευαγγελισμό. 

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ένας άνδρας 31 ετών από την Συρία είναι ο νεκρός από την συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών.

Οι άνθρωποι που τραυματίστηκαν είναι επτά, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Νικόλαος Παπαευσταθίου, πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ).

Οι τραυματίες, σύμφωνα με τον κ. Παπαευσταθίου, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου βρίσκονται σε στάδιο εξετάσεων.

Πληροφορίες κάνουν λόγο και για δεύτερο νεκρό αλλά δεν έχει επίσημα επιβεβαιωθεί από την αστυνομία. 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας η αιματηρή συμπλοκή έγινε μεταξύ Αφγανών και Σύρων που φιλοξενούνται στο κέντρο. Αφορμή για τη σύρραξη φαίνεται πως αποτέλεσε ένα επεισόδιο που έγινε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, μεταξύ ενός νεαρού Σύρου και ενός Αφγανού που κατέληξε, γύρω στις 14:30, στην συμπλοκή με τα αιματηρά αποτελέσματα.

Στο κέντρο βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Στην Ελλάδα οι δύο Τούρκοι που καταζητούνταν για την επίθεση κατά ανδρών της ΕΥΠ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Στην Ελλάδα οι δύο Τούρκοι που καταζητούνταν για την επίθεση κατά ανδρών της ΕΥΠ

Παραδόθηκαν από τις βουλγαρικές αρχές στον Προμαχώνα και οδηγούνται στη Θεσσαλονίκη — Κατηγορούνται για την επίθεση με πυροβολισμούς κατά στελεχών της ΕΥΠ στη Θέρμη
LIFO NEWSROOM