Το ξενοδοχείο Sani Resort αντικαθιστά όλα τα καλαμάκια με βιοδιασπώμενα

Το ξενοδοχείο Sani Resort αντικαθιστά όλα τα καλαμάκια με βιοδιασπώμενα Facebook Twitter
0

Τέλος στα πλαστικά καλαμάκια βάζει το ξενοδοχείο Sani Resort, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Sani Green, το ξενοδοχείο προχώρησε σε ένα ακόμη βήμα για την προστασία του περιβάλλοντος αντικαθιστώντας όλα τα καλαμάκια με βιοδιασπώμενα.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη δράση συμπληρώνει ένα σύνολο δράσεων που έχουν γίνει τα τελευταία πέντε χρόνια για τον περιορισμό των πλαστικών μιας χρήσης, τα οποία έχουν μειωθεί σε αυτό το διάστημα κατά 70% στο σύνολο των λειτουργιών των ξενοδοχείων του ομίλου.

Το πρόγραμμα αειφορίας του Sani Resort, το Sani Green, αποτελείται από τρεις πυλώνες:

α) Αειφορία στην ξενοδοχειακή λειτουργία

β) Προστασία της τοπικής βιοποικιλότητας

γ) Υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας.

Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη προσοχή στον περιορισμό της κατανάλωσης των πλαστικών μιας χρήσης, τα οποία έχει μειώσει κατά 70% τα τελευταία πέντε χρόνια, με πρωτοβουλίες όπως την απαγόρευση της πλαστικής σακούλας στα μίνι μάρκετ. Φέτος όλα τα καλαμάκια έχουν αντικατασταθεί με βιοδιασπώμενα και δίνονται μονάχα κατόπιν ζήτησης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Στους 42°C η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα - 196 σταθμοί με μέγιστη τιμή θερμοκρασίας πάνω από 37°C

Ελλάδα / Καιρός: Στους 42°C η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα - 196 σταθμοί με μέγιστη τιμή θερμοκρασίας πάνω από 37°C

Για το νομό Αττικής και την πόλη της Αθήνας, αξίζει να σημειωθεί ότι η μέγιστη θερμοκρασία ξεπέρασε και τους 39-40°C, στο ΣΚΑ (40.0°C), στο Ζεφύρι (39.9°C) και στη Σαλαμίνα (39.8°C)
LIFO NEWSROOM
Παλαιό Φάληρο: Έκκληση του Λιμενικού για την ταυτοποίηση του 3χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό

Ελλάδα / Παλαιό Φάληρο: Έκκληση του Λιμενικού για την ταυτοποίηση του 3χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό

«Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με την ταυτότητα του παιδιού, την οικογένειά του, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην εξιχνίαση του περιστατικού, να επικοινωνήσει άμεσα»
LIFO NEWSROOM
Μεγάλη η φωτιά στη Μεσσηνία - Αναζωπύρωση στην Εύβοια και μήνυμα του 112

Ελλάδα / Μεγάλη η φωτιά στη Μεσσηνία - Αναζωπύρωση στην Εύβοια και μήνυμα του 112

Μεγάλη η καταστροφή στον Αητό Τριφυλλίας, όπου επιχειρούν πάνω από 100 πυροσβέστες - Οι αρχές έχουν εκκενώσει προληπτικά οικισμούς στα Κύθηρα - Εκατοντάδες στρέμματα δασικής έκτασης έχουν καταστραφεί ολοσχερώς στην Εύβοια
LIFO NEWSROOM