Τζανακόπουλος: Ο ελληνικός λαός μπορεί να χαμογελά μετά το Eurogroup

Τζανακόπουλος: Ο ελληνικός λαός μπορεί να χαμογελά μετά το Eurogroup Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ιστορική απόφαση που διαμορφώνει μία κατάσταση βιωσιμότητας για το ελληνικό χρέος, χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, τη χθεσινή απόφαση του Eurogroup για το ελληνικό χρέος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ1, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εκτίμησε πως πλέον διαμορφώνεται μία νέα κατάσταση για την οικονομία, η οποία ήρθε ύστερα από μεγάλες δυσκολίες οκτώ χρόνων και τριών προγραμμάτων.

Ο κ. Τζανακόπουλος έκανε λόγο για ανάπτυξη «χωρίς τον βραχνά του χρέους ως διαρκή ενόχληση», υποστηρίζοντας ότι η απόφαση εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.

Κατά τον ίδιο, υπάρχει πλέον η δυνατότητα να εξασφαλίζονται χρήματα για την ελληνική οικονομία και το ελληνικό Δημόσιο «χωρίς άγχος, χωρίς πιέσεις, ακόμα και κάτω από τις πιο δυσμενείς συνθήκες».

Όπως χαρακτηριστικά είπε, το κριτήριο που είχε η Ελλάδα να είναι πειστική στις αγορές «δικαιώθηκε και ικανοποιήθηκε απολύτως (...) ο ελληνικός λαός μπορεί να χαμογελάσει».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM