Πανελλαδικές 2018: Τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα

Πανελλαδικές 2018: Τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. 

Υπενθυμίζεται πως σήμερα ήταν η πρώτη ημέρα των εξετάσεων για τους υποψηφίους των Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕΛ, ενώ η πρεμιέρα των Πανελλαδικών για τους υποψήφιους των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) ήταν την Πέμπτη, επίσης με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Ακολουθούν τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ:

Στη συνέχεια, από τις 11 μέχρι και τις 15 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα εξεταστούν σε μαθήματα προσανατολισμού.

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις 9 Ιουνίου θα εξεταστούν στα Μαθηματικά (Άλγεβρα) και στο διάστημα 12-21 Ιουνίου θα εξεταστούν στα μαθήματα ειδικότητας.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος, συνολικά, θα είναι 104.040 οι υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν τις 74.692 θέσεις στα ΑΕΙ στις πανελλαδικές εξετάσεις 2018.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

Ελλάδα / Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

«Υπάρχουν πιθανότητες 70% να εκδηλωθεί μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια», είπε ο καθηγητής Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών και πρόεδρος του ΟΑΣΠ
LIFO NEWSROOM