Ο Τραμπ ζήτησε να απολυθεί η κωμικός Σαμάνθα Μπι επειδή σχολίασε χυδαία την Ιβάνκα

Ο Τραμπ ζήτησε να απολυθεί η κωμικός Σαμάνθα Μπι επειδή σχολίασε χυδαία την Ιβάνκα Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αξίωσε σήμερα την απόλυση της κωμικού ηθοποιού Σαμάνθα Μπι, η οποία σχολίασε με χυδαίες εκφράσεις την κόρη του και σύμβουλό του στον Λευκό Οίκο Ιβάνκα Τραμπ με αφορμή το πρόγραμμά της.

Την Τετάρτη, η Μπι χρησιμοποίησε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, σχετικά με την ανατομία της γυναίκας, αναφερόμενη στην Ιβάνκα Τραμπ, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Full Frontal», καθώς μιλούσε για την αμφιλεγόμενη μεταναστευτική πολιτική του προέδρου Τραμπ.

Η Μπι ζήτησε χθες συγγνώμη. Το τηλεοπτικό δίκτυο TBS, όπου προβάλλεται το σόου της, επίσης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία απολογήθηκε για τις δηλώσεις της.

«Θα ήθελα ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη στην Ιβάνκα Τραμπ και τους τηλεθεατές μου διότι αναφέρθηκα σε εκείνη με προσβλητικές εκφράσεις κατά τη διάρκεια της εκπομπής μου χθες το βράδυ. Ήταν ανάρμοστο και ασυγχώρητο. Ξεπέρασα τα όρια και λυπάμαι βαθιά για αυτό» έγραψε η Μπι στο Twitter.


Το περιοδικό Fortune έγραψε ότι δύο εταιρείες, η Autotrader και η State Farm, αποφάσισαν να αποσύρουν τις διαφημίσεις τους από την εκπομπή.


«Γιατί δεν απολύουν την ατάλαντη Σαμάνθα Μπι για την φρικτή γλώσσα που χρησιμοποίησε στο σόου της με τη χαμηλή τηλεθέαση; Δύο μέτρα και δύο σταθμά, αλλά όλα καλά, κερδίζουμε και θα το κάνουμε για πολύ καιρό ακόμη!», ήταν το μήνυμα που έστειλε στο Twitter σήμερα το πρωί ο Αμερικανός πρόεδρος και πρώην πρωταγωνιστής τηλεριάλιτι σόου.


Είναι η δεύτερη φορά σε λίγες μόλις ημέρες που ο μεγιστάνας εμπλέκεται σε μια δημόσια αντιπαράθεση με πρωταγωνιστές τηλεοπτικά πρόσωπα.

Μετά την ακύρωση της τηλεοπτικής σειράς «Roseanne» την Τρίτη, ο Λευκός Οίκος γνωστοποίησε ότι ο Τραμπ δεν θα υπερασπιστεί τις δηλώσεις της ηθοποιού Ροζάν Μπαρ, η οποία αποκάλεσε πίθηκο μια πρώην σύμβουλο του Μπαράκ Ομπάμα, ωστόσο επισήμανε τη μεροληψία των ΜΜΕ εναντίον του σόου, στο επίκεντρο του οποίου βρίσκεται μια αμερικανική οικογένεια της εργατικής τάξης.

Την εκπομπή, που είχε αρχικά προβληθεί το διάστημα 1988-1997, είχε υποδεχθεί με εγκωμιαστικά λόγια ο Ντόναλντ Τραμπ, όταν επέστρεψε στη μικρή οθόνη.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να παρέχεται ορμονοθεραπεία σε τρανς φυλακισμένους» - Δικαστής βάζει φρένο στο διάταγμα Τραμπ

Διεθνή / «Να παρέχεται ορμονοθεραπεία σε τρανς φυλακισμένους» - Δικαστής βάζει φρένο στο διάταγμα Τραμπ

Ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ, Royce Lamberth, δήλωσε ότι ο νόμος απαγορεύει στους υπαλλήλους των φυλακών να στερούν αυθαίρετα από τους κρατούμενους φάρμακα και άλλες διευκολύνσεις για τον τρόπο ζωής που το δικό τους ιατρικό προσωπικό έχει κρίνει ότι είναι κατάλληλες
LIFO NEWSROOM
Δρ. Φλόριαν Γουίλετ: Ο εφευρέτης της «κάψουλας αυτοκτονίας» Sarco έδωσε τέλος στη ζωή του

Διεθνή / Δρ. Φλόριαν Γουίλετ: Ο εφευρέτης της «κάψουλας αυτοκτονίας» Sarco έδωσε τέλος στη ζωή του

Μετά την αποφυλάκισή του για τον θάνατο του πρώτου ατόμου που χρησιμοποίησε την κάψουλα, υπέστη σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα, έπεσε από τον τρίτο όροφο του διαμερίσματός του στη Ζυρίχη και πέθανε με υποβοηθούμενη ευθανασία στη Γερμανία
LIFO NEWSROOM
Τζόναθαν Τζος: Ο σύζυγος του ηθοποιού ισχυρίζεται πως η δολοφονία του είχε ομοφοβικά κίνητρα

Διεθνή / Τζόναθαν Τζος: Ο σύζυγος του ηθοποιού ισχυρίζεται πως η δολοφονία του είχε ομοφοβικά κίνητρα

«Το σπίτι μας κάηκε μετά από δύο χρόνια απειλών από άτομα της περιοχής, που επανειλημμένα μας έλεγαν ότι θα το κάψουν. Αναφέραμε αυτές τις απειλές στις αρχές πολλές φορές, αλλά δεν έγινε τίποτα», ανέφερε ο σύζυγός του ηθοποιού
LIFO NEWSROOM
Δικαίωση για το «Κατηγορώ» του Εμίλ Ζολά: Η Γαλλία προωθεί μεταθανάτια αποκατάσταση για τον Άλφρεντ Ντρέιφους

Διεθνή / Δικαίωση για το «Κατηγορώ» του Εμίλ Ζολά: Η Γαλλία προωθεί μεταθανάτια αποκατάσταση για τον Άλφρεντ Ντρέιφους

Πάνω από έναν αιώνα μετά την άδικη καταδίκη του, η Γαλλία κάνει το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση του Άλφρεντ Ντρέιφους, με πρόταση για μεταθανάτια προαγωγή και ταφή στο Πάνθεον
LIFO NEWSROOM