Ανακοινώθηκε η μεγαλύτερη απευθείας πτήση του κόσμου

Ανακοινώθηκε η μεγαλύτερη απευθείας πτήση του κόσμου Facebook Twitter
0

Η μεγαλύτερη απευθείας εμπορική πτήση στον κόσμο θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο, όπως ανακοίνωσε η Singapore Airlines.

Οι επιβάτες θα πετούν χωρίς καμιά διακοπή μεταξύ Νέας Υόρκης και Σιγκαπούρης, καλύπτοντας απόσταση περίπου 9.500 μιλίων.

Τα νέα αεροσκάφη Airbus A350-900ULR (εξαιρετικά μεγάλης εμβέλειας) θα χρησιμοποιηθούν για τις πτήσεις οι οποίες θα έχουν διάρκεια έως και 18 ώρες και 45 λεπτά.

Tα αεροσκάφη θα είναι διαμορφωμένα με 94 οικονομικές θέσεις και 67 θέσεις business.

Η υπάρχουσα μεγαλύτερη απευθείας πτήση επιβατών εκτελείται από την Qatar Airways μεταξύ Ντόχα και Όκλαντ και η απόσταση που καλύπτει είναι 9.025 μίλια.

Η Singapore Airlines πραγματοποιούσε δρομολόγια μεταξύ Σιγκαπούρης-Νέας Υόρκης μέχρι το 2013, όταν ανέστειλε τις πτήσεις λόγω του υψηλού κόστους των καυσίμων.

Το A350-900ULR προσφέρει καλύτερη απόδοση καυσίμου και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ένα πιο άνετο ταξιδιωτικό περιβάλλον με ψηλότερες οροφές, μεγαλύτερα παράθυρα και φωτισμό που μειώνει το jetlag.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΤΡΑΜΠ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ

Διεθνή / Σε αδιέξοδο ο Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ: Γιατί είναι «πολύ επικίνδυνο» το σχέδιό του για πολεμικά πλοία

Τα προβλήματα στα Στενά του Ορμούζ ξεκίνησαν μετά την 28η Φεβρουαρίου και τις αμερικανο-ισραηλινές επιθέσεις κατά του Ιράν, ξεκινώντας τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή, φτάνοντας στην τρίτη εβδομάδα του
THE LIFO TEAM
ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ο Ζελένσκι δηλώνει ότι η Ουκρανία θέλει χρήματα και τεχνολογία σε αντάλλαγμα για τη βοήθεια στη Μέση Ανατολή

Ο Ουκρανός πρόεδρος έχει ξεκαθαρίσει ότι η βοήθεια που έχει σταλθεί «δεν πρόκειται για συμμετοχή σε στρατιωτικές επιχειρήσεις. Δεν βρισκόμαστε σε πόλεμο με το Ιράν»
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Axios: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή θα μπορούσε να διαρκέσει έως τον Σεπτέμβριο

Οι συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή μετρούν ήδη δύο εβδομάδες και συνεχίζουν. Ο Τραμπ έχει δηλώσει ότι οι επιθέσεις στο Ιράν θα διαρκέσουν 4 με 6 εβδομάδες. Γιατί όμως όλοι προβλέπουν μια μακροχρόνια κρίση;
THE LIFO TEAM