Εντοπίστηκε νεκρός 75χρονος αιωροπτεριστής - Εγκλωβίστηκε σε πλαγιά στη Λευκάδα

Εντοπίστηκε νεκρός 75χρονος αιωροπτεριστής - Εγκλωβίστηκε σε πλαγιά στη Λευκάδα Facebook Twitter
0

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας ηλικιωμένος αιωροπτεριστής, υπήκοος Αυστρίας, που έκανε το αγαπημένο του χόμπι στη Λευκάδα, καθώς από άγνωστη αιτία βρέθηκε πάνω στα βράχια πλαγιάς στην περιοχή Κάθισμα.

Ο άτυχος 75χρονος, ο οποίος ήταν για διακοπές στο νησί της Λευκάδας, τις τελευταίες ημέρες, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στα βράχια με αποτέλεσμα να τραυματισθεί βαριά.

Στο σημείο έσπευσαν για την διάσωση του ηλικιωμένου άντρα, δυνάμεις του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής όμως στάθηκε αδύνατο να προσεγγίσουν το σημείο που είχε πέσει ο ηλικιωμένος.

Στην συνέχεια ζητήθηκε η συνδρομή πολεμικού ελικοπτέρου από την βάση του Ακτίου για την διάσωση αλλά ούτε και έτσι κατάφεραν να τον σώσουν.

Τελικά τη λύση έδωσε κλιμάκιο της 5ης ΕΜΑΚ Ηπείρου και σε συνεργασία με την πυροσβεστική υπηρεσία κατάφεραν να απεγκλωβίσουν πολύ βαριά τραυματισμένο τον άτυχο άντρα.

Ο 75χρονος, κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο της Λευκάδας, εξέπνευσε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM