Βρέθηκαν συντρίμμια του Μιράζ που κατέπεσε κοντά στη Σκύρο

Βρέθηκαν συντρίμμια του Μιράζ που κατέπεσε κοντά στη Σκύρο Facebook Twitter
0

Πριν από λίγο από τις έρευνες που διεξάγονται στο Αιγαίο βρέθηκαν συντρίμμια από το Μιράζ 2000-5 που κατέπεσε κοντά στη Σκύρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lifo.gr, τόσο από τις έρευνες του Λιμενικού όσο και τις έρευνες των ελικοπτέρων της Πολεμικής Αεροπορίας εντοπίστηκαν στις 3 το μεσημέρι συντρίμμια του μοιραίου Μιράζ και η βάρκα που βρίσκεται κάτω από το κάθισμα του πιλότου.

Το χρονικό

Το ελληνικό αεροσκάφος είχε κάνει το πρωί αναχαίτιση σε τουρκικό μαχητικό έπειτα από παραβίαση και επέστρεφε για να προσγειωθεί στη Σκύρο.

Δεν είναι γνωστά τα αίτια της πτώσης ή η υγεία του χειριστή.

Ελικόπτερα Super Puma και ελικόπτερα του Στρατού εντόπισαν στις 3 το μεσημέρι συντρίμμια του Μιράζ στη θάλασσα κοντά στη Σκύρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας σήμερα στις 12:15, υπήρξε απώλεια επαφής αεροσκάφους M2000-5, εννέα ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Νήσου Σκύρου.

Το Μιράζ μαζί με ένα δεύτερο βρίσκονταν σε κατάσταση επιφυλακής από τη μοίρα 331.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λουτράκι: «Μπορεί να είχα εμπάθεια όμως συνέβη» υποστηρίζει η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

Ελλάδα / Λουτράκι: «Μπορεί να είχα εμπάθεια όμως συνέβη» υποστηρίζει η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

«Μήπως πρέπει να τον πάνε να τον δουν κάποιοι; Η μαμά του παιδιού μου μίλησε πολύ άσχημα ότι εγώ φταίω. Εγώ φταίω που το παιδάκι με άγγιξε;» ανέφερε σε νέες δηλώσεις της η εκπαιδευτικός
LIFO NEWSROOM