Φεύγουν από την Αθήνα και οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα

Φεύγουν από την Αθήνα και οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ολοκληρώνεται σήμερα η έξοδος των πολιτών από τα μεγάλα αστικά κέντρα, ενόψει των εορτασμών του Πάσχα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, περίπου 143.000 οχήματα αναχώρησαν μέσω των εθνικών οδών Αθηνών - Κορίνθου και Αθηνών - Λαμίας για το επαρχιακό δίκτυο.

Τα έκτακτα μέτρα της αστυνομίας παραμένουν σε ισχύ, με απαγόρευση της κίνησης των φορτηγών στο ρεύμα εξόδου των εθνικών οδών από τις 6:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα.

Μεγάλη είναι η έξοδος των εκδρομέων και από τα λιμάνια του Πειραιά, του Λαυρίου και της Ραφήνας, με την πληρότητα των πλοίων να αγγίζει το 90%.

Σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, θα πραγματοποιηθούν πέντε πρωινά δρομολόγια κι ένα απογευματινό για Κυκλάδες ενώ την Κυριακή του Πάσχα δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια.

Από τους σταθμούς των ΚΤΕΛ, 250 δρομολόγια είναι προγραμματισμένα για σήμερα ενώ κανένα δρομολόγιο δεν θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή.

Από τη Δευτέρα του Πάσχα τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται κανονικά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Β' Φάσης: Εκπτώσεις έως και 50% σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Ελλάδα / Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Β' Φάσης: Εκπτώσεις έως και 50% σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την παροχή της έκπτωσης θα είναι η σχετική απόφαση που αναφέρει την πρόσληψη των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, καθώς και η αστυνομική ταυτότητα
LIFO NEWSROOM
Κακοκαιρία: Ισχυρά φαινόμενα σε όλη τη χώρα τα επόμενα 24ωρα - Έρχονται καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι και χιόνια

Ελλάδα / Κακοκαιρία: Ισχυρά φαινόμενα σε όλη τη χώρα τα επόμενα 24ωρα - Έρχονται καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι και χιόνια

Για «πανελλαδική κακοκαιρία τύπου Π» κάνει λόγο ο Γιώργος Τσατραφύλλιας - «Το αποκομμένο χαμηλό και η ψυχρή μάζα θα προκαλέσουν πολλές βροχές» εξηγεί ο Θοδωρής Κολυδάς
LIFO NEWSROOM