Διοικητική έρευνα και δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ, για τo ξύλο και τα χημικά έξω από συμβολαιογραφείο της Αθήνας

Διοικητική έρευνα και δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ, για τo ξύλο και τα χημικά έξω από συμβολαιογραφείο της Αθήνας Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ
1

Διοικητική έρευνα διέταξε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι για τους πλειστηριασμούς έξω από συμβολαιογραφείο στην οδό Καποδιστρίου 18 στην Αθήνα, όπου πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μέλη της ΛΑ.Ε.

Η διερεύνηση της υπόθεσης διατάχθηκε για το γεγονός ότι οι αστυνομικοί των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών, με αποτέλεσμα δύο διαδηλωτές να μεταφερθούν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, ενώ μια γυναίκα τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με την αστυνομία τραυματίστηκαν και τέσσερις αστυνομικοί.

Παράλληλα διενεργείται προανάκριση από την Κρατική Ασφάλεια η οποία σχηματίζει δικογραφία για την υπόθεση και θα κληθούν να καταθέσουν αστυνομικοί και πολίτες, ενώ έχουν παραληφθεί από το σημείο βίντεο και άλλο υλικό, προκειμένου να διευκρινιστεί τι ακριβώς έχει συμβεί και να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Ελλάδα / Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Το τραύμα στον λαιμό του δράστη με το οποίο υποτίθεται πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δεν ήταν απειλητικό για τη ζωή του και ήταν πλήρως επικοινωνιακός, κατέθεσε η γιατρός που τον περιέθαλψε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια