Η Βουλή φωταγωγήθηκε για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Η Βουλή φωταγωγήθηκε για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ
0

Με το σύνθημα «Αλλάζουμε για να ζούμε!» και με το logo της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου, φωταγωγήθηκε το κτήριο της Βουλής των Ελλήνων  στις 6 το απόγευμα.

Με αυτό τον τρόπο, η Βουλή τιμά την 4η Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου και συμμετέχει ενεργά στην εθνική προσπάθεια και στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης του κοινού για την ασθένεια.

Η Βουλή φωταγωγήθηκε για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ
Η Βουλή φωταγωγήθηκε για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ
Η Βουλή φωταγωγήθηκε για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ

Για την πρωτοβουλία αυτή, μίλησε ο Θ΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Μάριος Γεωργιάδης, κατά την έναρξη των εργασιών της Ολομέλειας. Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως η 4η Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, είναι ημέρα αναστοχασμού και συλλογικής δράσης, με στόχο τη συστράτευση όλων στην καταπολέμηση της νόσου».

Επισήμανε πως «είναι ηθική η υποχρέωση της Πολιτείας και των αρμοδίων Αρχών να πράττουν πάση θυσία το παν, όχι μόνο για τον περιορισμό των ασθενών με καρκίνο αλλά μέχρις ότου καταστεί μια απλή χρόνια ασθένεια και στο θέμα αυτό δεν υπάρχει οικονομική διάσταση».

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο σύνθημα της εκστρατείας, που είναι το «Αλλάζουμε για να ζούμε!» τονίζοντας πως «αλλάζουμε σημαίνει να πράξουμε, από την πλευρά μας, ως πολίτες αυτό που οφείλουμε στον εαυτό μας, στην οικογένειά μας, στα παιδιά μας και στην πατρίδα μας: Να τηρούμε, όσο πιο πιστά μπορούμε τις απλές οδηγίες που περιλαμβάνονται στο "Δεκάλογο" κατά του Καρκίνου, όπως έχει διατυπωθεί από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗ ΔΡΟΜΟΙ

Ελλάδα / Σε πλήρη λειτουργία οι κάμερες στους δρόμους της Αττικής - Πού θα αναρτώνται τα πρόστιμα

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Τροχαίας, μέσα σε μόλις δύο ημέρες εντοπίστηκαν περίπου 130 παραβάσεις, με την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη να αποτελεί την πιο συχνή
THE LIFO TEAM
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΟΣ

Ελλάδα / Ζωγράφου: Δεν ήθελε να μαθευτεί ο θάνατός τους για να μην του πάρουν το σπίτι, υποστήριξε ο γιος

Ο 54χρονος ισχυρίζεται ότι οι δύο γυναίκες πέθαναν πριν από τρεις μήνες, όμως ο ιατροδικαστής αναφέρει ότι οι σοροί βρίσκονταν στο διαμέρισμα για πάνω από έναν μήνα
THE LIFO TEAM