Σπίρτζης: Τις επόμενες ημέρες θα εγκατασταθούν τα νέα μηχανήματα έκδοσης ηλεκτρονικών εισιτηρίων

Σπίρτζης: Τις επόμενες ημέρες θα εγκατασταθούν τα νέα μηχανήματα έκδοσης ηλεκτρονικών εισιτηρίων Facebook Twitter
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
0

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η αντικατάσταση των παλιών μηχανημάτων με τα σύγχρονα που εκδίδουν ηλεκτρονικό εισιτήριο, ενημέρωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης.

Ο υπουργός ανακοίνωσε επίσης, ότι έχει υπάρξει και συμφωνία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τον ΟΑΣΑ και τον ΟΑΣΘ, ώστε τα εισιτήρια και οι κάρτες που εκδίδει να είναι συμβατά με αυτά των αστικών συγκοινωνιών.

«Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό και θα επιδιωχθεί το ίδιο να γίνει όσο πιο διευρυμένα» σημείωσε.

Ακόμη, ο αρμόδιος υπουργός ανέφερε ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο θα λειτουργήσει η διπλή ηλεκτροκίνητη γραμμή Αθήνας-Θεσσαλονίκης, που θα μειώσει τον χρόνο διαδρομής σε 3,5 ώρες.

Εγκρίθηκε η νέα διοίκηση του ΟΣΕ

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Επιτροπής ΔΕΚΟ, εγκρίθηκε από την πλειοψηφία ο διορισμός του κ. Γιώργου Κακουλάκη στη θέση του προέδρου του ΟΣΕ και του κ. Παναγιώτη Θεοχάρη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Κρύο το Μεγάλο Σάββατο, θερμές αέριες μάζες και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή

Από τη συννεφιά και τις τοπικές βροχές των τελευταίων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, έρχονται συνθήκες και θερμοκρασίες που θα θυμίσουν καλοκαίρι, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο
THE LIFO TEAM