Ο Μητροπολίτης Μάνης πέθανε την ώρα της Θείας Λειτουργίας

Ο Μητροπολίτης Μάνης πέθανε την ώρα της Θείας Λειτουργίας Facebook Twitter
0

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σήμερα το πρωί σε ηλικία 84 ετών ο Μητροπολίτης Μάνης, Χρυσόστομος.

O σεβάσμιος Ιεράρχης έπαθε ανακοπή καρδιάς την ώρα της Θείας Λειτουργίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γυθείου και Οιτύλου κ. Χρυσόστομος (κατά κόσμον Δημήτριος) Κορακίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1933. Σπούδασε στην Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, και αποφοίτησε το 1957.

Το 1969, διορίστηκε Γραμματέας και Κωδικογράφος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος. Από το 1966 έως την εκλογή του, διακόνησε προϊστάμενος σου Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης οδού Αιόλου. Μητροπολίτης Γυθείου και Οιτύλου, εξελέγη το 1996 και χειροτονήθηκε Επίσκοπος στις 6 Οκτωβρίου.

Με πληροφορίες από romfea.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γραφείο εντοπισμού και κατάρριψης των fake news στον ΕΟΔΥ

Ελλάδα / Γραφείο εντοπισμού και κατάρριψης των fake news στον ΕΟΔΥ

Σε μια εποχή που το αντιεμβολιαστικό κίνημα θεριεύει, με ανησυχητικά μηνύματα να έρχονται από τις ΗΠΑ και την εμβολιαστική «κόπωση» από την πανδημία να αυξάνει τον σκεπτικισμό εντός και εκτός συνόρων, ο ΕΟΔΥ, με μια κίνηση ματ, δημιουργεί γραφείο γρήγορου εντοπισμού και κατάρριψης των παραπλανητικών ειδήσεων, μέσω της ανάδειξης της επιστημονικής αλήθειας.
LIFO NEWSROOM