LIVE!

Για εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2019 επιμένει ο Τσίπρας

Για εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2019 επιμένει ο Τσίπρας Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
1

Τη βούληση της κυβέρνησης να ολοκληρώσει την τετραετή θητεία της και να πάει σε εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2019, εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο περιφερειακό συμβούλιο στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με τον Σκάι, ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι η μοναδική που προσέφυγε στις κάλπες και τη λαϊκή κρίση αφού υπέγραψε συμφωνία με τους θεσμούς, και όχι πριν. Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση προχωρά με επιτυχία σε μεταρρυθμίσεις, καθώς έχει ένα πλαίσιο συνεννόησης ή τη στοιχειώδη συμφωνία της κοινωνίας.

Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση στα μέσα ενημέρωσης, αναφέροντας ότι «καθημερινά, βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο πακέτο πλαστών ειδήσεων (fake news)». Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι πολλές ειδήσεις που μεταδίδονται για δημοσιονομικές αστοχίες και προβλήματα στις αξιολογήσεις δεν είναι απλώς «πλαστές», αλλά και «απελπισμένες». Αυτές, όπως είπε, υποστηρίζουν τα συμφέροντα του «παλιού συστήματος» που προσπαθεί να διατηρήσει την επιρροή του στις μάζες.

Πολιτική
1

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Συναντήση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: Ο διάλογός τους

Σε κλίμα θεσμικής ευθύνης εξέφρασαν απόψεις για τον ρόλο της Ελλάδας ως παράγοντα σταθερότητας και για την ανάγκη προσεκτικών, συντονισμένων πρωτοβουλιών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο
THE LIFO TEAM