Γεννηματά: Ο Τσίπρας σε ρόλο Μαρίας Αντουανέτας

Γεννηματά: Ο Τσίπρας σε ρόλο Μαρίας Αντουανέτας Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

Σφοδρά πυρά κατά της κυβέρνησης, αλλά και της ΝΔ, εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά χθες το βράδυ από την Κατερίνη.

«Είναι ευθεία προσβολή στις θυσίες του ελληνικού λαού και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, να λέει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ότι είναι τυχεροί οι Έλληνες που δεν τρώνε από τα σκουπίδια. Ο κ.Τσίπρας σε ρόλο Μαρίας Αντουανέτας», τόνισε η κ. Γεννηματά, αναφερόμενη σε δηλώσεις της υπουργού Τουρισμού Ε. Κουντουρά.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βάλει στόχο την εξαφάνιση της μεσαίας τάξης. Είναι στρατηγική τους επιλογή η φτωχοποίηση της, για να μπορέσουν να επιβληθούν με τα συσσίτια και τα επιδόματα. Ο ένας στους τρεις Έλληνες, 3.8 εκατομμύρια πολίτες, ζουν σε συνθήκες φτώχειας», πρόσθεσε.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έστρεψε τα βέλη της και προς τη ΝΔ και τον Κ. Μητσοτάκη, επισημαίνοντας ότι «επανέλαβε χθες τις προτάσεις του για την ανάπτυξη. Και πάλι έλειπε η λέξη άνθρωπος. Και πάλι δεν ειπώθηκε τίποτα που να αφορά τους πολλούς. Τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τα νοικοκυριά. Και πάλι δεν απαντήθηκε το ερώτημα του πως θα κατανεμηθεί το όφελος της ανάπτυξης. Το αν θα μειωθούν οι κοινωνικές ανισότητες. Ψιλά γράμματα για την Νέα Δημοκρατία, που μας πείθει κάθε μέρα ότι ακολουθεί πιστά το δρόμο της δεξιάς, την πολιτική των συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης, την πολιτική που είναι ο στρατηγικός μας αντίπαλος».

Τέλος, υπογράμμισε ότι «οι προοδευτικοί πολίτες προσβλέπουν ξανά σε εμάς γιατί ξέρουν ότι όσο ψεύτικη είναι η αριστερά του κ. Τσίπρα, τόσο αληθινή είναι η δεξιά του κ. Μητσοτάκη. Τολμάμε και κάνουμε και πάλι μεγάλη την Κεντροαριστερά. Τολμάμε για την παράταξη, τολμάμε για τη χώρα. Με βαθιά πίστη στις αξίες της αλλαγής. Ανοίγουμε νέους δρόμους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM