Κεντροαριστερά: Οριστικοποιήθηκαν οι τηλεμαχίες των υποψηφίων

Κεντροαριστερά: Οριστικοποιήθηκαν οι τηλεμαχίες των υποψηφίων Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Οριστικοποιήθηκαν από την Ανεξάρτητη Επιτροπή Δεοντολογίας, υπό τον καθηγητή Ν. Αλιβιζάτο, οι δύο ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι τηλεμαχίες των υποψηφίων για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε ότι το πρώτο ντιμπέιτ θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή δημοσιογράφων από περιφερειακά μέσα, ώστε να αναδειχθούν και θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, ενώ το δεύτερο θα λάβει χώρα στις 6 Νοεμβρίου, με δημοσιογράφους από τα πέντε μεγάλα κανάλια.

Εν τω μεταξύ, στην τελευταία συνεδρίαση, έστω και με μικρές αψιμαχίες και τελικά αμοιβαίες υποχωρήσεις, φαίνεται πως έκλεισαν και τα τελευταία διαδικαστικά μέτωπα, καθώς η επιτροπή Αλιβιζάτου βρήκε τη «χρυσή τομή» σε μία σειρά ανοικτών θεμάτων.

Το ένα είναι οι λίστες των ψηφοφόρων. Τελικά θα υπάρχουν δύο κατάλογοι, που στον έναν θα εγγράφονται όσοι θέλουν να είναι ιδρυτικά μέλη του νέου κόμματος, ενώ θα υπάρχει και ένας δεύτερος, που θα εγγράφονται οι ψηφοφόροι - φίλοι, τα στοιχεία των οποίων θα καταστραφούν έπειτα από δύο μήνες, ώστε να μπορούν προηγουμένως τα επιτελεία να τα επεξεργαστούν διατυπώνοντας τυχόν ενστάσεις.

Πηγή: Καθημερινή

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Πολιτική / Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Ο κ. Γεραπετρίτης διατύπωσε την επιδίωξη της Ελλάδας για ενίσχυση των διμερών σχέσεων με την Τρίπολη, με έμφαση στην οικονομία και τις επενδύσεις - Τι δήλωσε ο Λίβυος ΥΠΕΞ
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Πολιτική / Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Το καλοκαίρι του 2024, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενεπλάκη σε περιστατικό χειροδικίας κατά εργαζόμενου στο «Ελ. Βενιζέλος» με αποτέλεσμα τη διαγραφή του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

«Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι μόνο ένα οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς, αλλά μια δυσώδης υπόθεση διαπλοκής μετά το 2019 υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ και «γαλάζιων» παραγόντων» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM