Ξενοδοχείο 4 αστέρων θα γίνει κτίριο της Αγροτικής στην Πανεπιστημίου

Ξενοδοχείο 4 αστέρων θα γίνει κτίριο της Αγροτικής στην Πανεπιστημίου Facebook Twitter
Φωτ.: Βασίλης Μαθιουδάκης
0

Στον όμιλο Λασκαρίδη αναμένεται να μεταβιβαστούν τα γραφεία της Αγροτικής Τράπεζας στην Πανεπιστημίου, που αναμένεται να μετατραπούν σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, η υπογραφή της σύμβασης είναι θέμα ημερών, καθώς οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Λάμψα και του Αλληλοβοηθητικού Ταμείου Πρόνοιας των πρώην εργαζομένων της ΑΤΕ, ολοκληρώθηκαν θετικά. Ο όμιλος Λάμψα πρόκειται να προσφέρει υψηλότερο ενοίκιο από εκείνο που είχε καταθέσει στο πλαίσιο του σχετικού πλειοδοτικού διαγωνισμού.

Η  προσφορά του ομίλου είχε διαμορφωθεί σε 960.000 ευρώ ετησίως για 30 χρόνια και πρόσθετο τίμημα 25% εφόσον ο ετήσιος τζίρος ξεπερνάει τα 9 εκατ. ευρώ.

Το σχέδιο προβλέπει τη λειτουργία τετράστερου ξενοδοχείου, με μακροχρόνια ενοικίαση.

Πριν γίνουν τα γραφεία της ΑΤΕ, το κτίριο στέγαζε και πάλι ξενοδοχείο, το King's Palace.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Οι επιτήδειοι πίστευαν ότι λόγω της ασθένειας της η Χρυσάνθη Σκαρπαθιώτη δεν θα προχωρούσε σε κινήσεις για να αιτηθεί αγροτικής επιδότησης για τις καλλιέργειές της
LIFO NEWSROOM