Συνάντηση Τσακαλώτου - Λαγκάρντ στην Ουάσιγκτον το Σάββατο

Συνάντηση Τσακαλώτου - Λαγκάρντ στην Ουάσιγκτον το Σάββατο Facebook Twitter
0

Συνάντηση με τη γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, θα έχουν το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στην Ουάσινγκτον στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου του ΔΝΤ, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός Γιώργος Χουλιαράκης.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί εννέα ημέρες πριν από την άφιξη στην Ελλάδα των κλιμακίων των θεσμών (στις 23 Οκτωβρίου) για την γ' αξιολόγηση, στην οποία ο ρόλος του Ταμείου αναμένεται να είναι καθοριστικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη επίσκεψη των επικεφαλής των κλιμακίων αναμένεται να διαρκέσει περίπου δέκα ημέρες και, αναλόγως της προόδου στην υλοποίηση των 95 προαπαιτούμενων, αναμένεται να επανέλθουν εντός του Νοεμβρίου.

Σημειώνεται ότι κυβερνητικά στελέχη έχουν θέσει ως ορόσημο την ολοκλήρωση της αξιολόγησης έως το Eurogroup της 4ης Δεκεμβρίου.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΦΠΑ

Οικονομία / Τέλος τα εικονικά τιμολόγια: Τι σημαίνει αυτό για χιλιάδες επιχειρήσεις και τι αλλάζει από αύριο

Έρχεται real time παρακολούθηση του ΦΠΑ - Ξεκινά αύριο η υποχρεωτική εφαρμογή των ηλεκτρονικών τιμολογίων στις επιχειρήσεις - «Μπόνους» 200% στην έκπτωση από φόρους
THE LIFO TEAM