No.1

Τραγωδία στην Κόρινθο: Παιδί τριών ετών βρέθηκε νεκρό σε φρεάτιο στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού

Τραγωδία στην Κόρινθο: Παιδί τριών ετών βρέθηκε νεκρό σε φρεάτιο στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού Facebook Twitter
0

Ένα παιδί βρέθηκε νεκρό στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου Παιδιού στην Κόρινθο, σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο Σκάι.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το παιδί βρέθηκε μέσα σε φρεάτιο, χωρίς να είναι γνωστές οι συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε εκεί.


Όπως μεταδίδει το korinthosnews.gr, το παιδάκι έπεσε μέσα σε υπόγειο χώρο συγκέντρωσης λυμάτων και ακάθαρτων υδάτων κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες .


Για τον απεγκλωβισμό του μωρού χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου.

Ελλάδα
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Ελλάδα / Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων που συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
THE LIFO TEAM