Περισσότεροι συγκριτικά με πέρυσι πήγαν φέτος διακοπές το καλοκαίρι

Περισσότεροι συγκριτικά με πέρυσι πήγαν φέτος διακοπές το καλοκαίρι Facebook Twitter
1

Μικρή αύξηση σε σχέση με πέρυσι παρουσίασε η φετινή καλοκαιρινή έξοδος των εκδρομέων του καλοκαιριού από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, ωστόσο στελέχη των ακτοπλοϊκών εταιρειών ανέφεραν ότι «ένα γεμάτο πλοίο που φεύγει, δεν σημαίνει ότι και στην επιστροφή του είναι γεμάτο» και τόνισε πως «η κίνηση εφέτος κυμάνθηκε περίπου στα ίδια με τα περσινά επίπεδα».


Σύμφωνα με το ΑΠΕ, τον Ιούνιο του 2017 είχαν αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά συνολικά 340.044 επιβάτες, ενώ τον Ιούλιο και τον Αύγουστο (έως τις 30/8) έφτασαν τους 1.564.767.


Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, τον Ιούνιο του 2017 είχαν αναχωρήσει 85.308 και τον Ιούλιο και τον Αύγουστο (έως τις 30/8) 412.639 άτομα. Από τη Ραφήνα, τον Ιούνιο του 2017 είχαν αναχωρήσει 121.354 και τον Ιούλιο και τον Αύγουστο (έως τις 30/8) 385.572.


Από το Λαύριο τον Ιούνιο του 2017 είχαν αναχωρήσει 32.703 επιβάτες ενώ τον Ιούλιο και τον Αύγουστο (έως τις 30/8) 100.889. Πέρυσι τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2016, είχαν αναχωρήσει για διάφορα νησιά του Αιγαίου συνολικά 1.423.646 επιβάτες και για τα νησιά του Αργοσαρωνικού 469.917. Το ίδιο διάστημα, από το λιμάνι της Ραφήνας αναχώρησαν 467.937 επιβάτες, ενώ από το Λαύριο 122.215 επιβάτες.



Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ

Ελλάδα / Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: «Έχετε μέρος να μείνω;» – Οι τελευταίες λέξεις του δράστη που παραμένει άφαντος

Ο δράστης της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα παραμένει άφαντος - Οι μαρτυρίες, τα σενάρια και οι λεπτομέρειες του φονικού που συγκλόνισε τη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM
Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

Ελλάδα / Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

«Έκανα την καταγγελία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί θεωρώ ότι το έχει ξανακάνει» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας και πρωταθλήτριας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στη ξιφασκία με σπάθη
LIFO NEWSROOM
Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ελλάδα / Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ο Αρχιεπίσκοπος, περνώντας με το αυτοκίνητό του από το σημείο, ζήτησε από τον οδηγό του να σταματήσει, προκειμένου να χαιρετήσει τον απεργό πείνας και να του εκφράσει τη συμπαράστασή του
LIFO NEWSROOM